NOVAK I JELENA

Počelo raskošno srpsko vjenčanje kao iz bajke

09.07.2014 u 15:51

Bionic
Reading

Sve je spremno za vjenčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić koje započinje danas kada će mladenci imati zabavu za uzvanike, a sutra će uploviti u bračnu luku

Počelo je raskošno vjenčanje najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića i njegove lijepe Jelene Ristić. Na ceremoniji koja će trajati cijeli vikend na crnogorskom Svetom Stefanu očekuju se brojne poznate face. Nakon što je osvojio prestižni Wimbledon, Novak ponovno ima razloga za slavlje. Koliko je Novak uzbuđen, otkrio je njegov brat na Facebooku. 'Evo, već cijeli dan gledam Novaka, nikako jadan da se smiri. Cijeli dan nervozan i samo ide negdje, drma panika', napisao je u utorak Marko Đoković koji je potom objavio i zajedničku sliku Jelene i Novaka pokraj koje piše: ' Neka je sa srećom, mladenci!' Mladenci pak uživaju u zajedničkim trenucima, a s lica ne skidaju sretne osmijehe, posebno lijepa Jelena koja bi za koji mjesec trebala roditi.


Mladenci su navodno gostima i svim zaposlenicima zabranili nošenje mobitela, a za vjenčanje su unajmili najluksuzniju vilu na Svetom Stefanu 9. i 10. srpnja u kojoj noćenje košta više od tri tisuće eura. Najavljen je i vatromet u čast Noleta i Jelene koji će obasjati nebo prije prve svečane večere. Prilaz s mora u vrijeme svadbe kontrolirat će nekoliko specijalnih brodova. Uzvanike, kojih će biti oko 150 zabavljat će Miroslav Ilić, Željko Samardžić, Jelena Kovačević i Milica Todorović. Svima će na raspolaganju biti wellness-centar na Kraljičinoj plaži. Čini se kako će svadba proći ipak bez Severine, Zdravka Ćolića i Cece, o kojima su mediji pisali kao o mogućim zabavljačima na svadbi. Novak je poručio gostima da se ne kupuju pokloni, već da se uplati iznos u njegovu humanitarnu zakladu.

Crkveno vjenčanje, koje je usred posta, odobrio je crnogorski mitropolit Amfilohije, koji će ih navodno i vjenčati. Srpski mediji pišu kako će prvu bračnu noć najvjerojatnije provesti u poznatoj vili 118, koja se sada zove apartman 'Sveti Stefan'.