ŠOKANTNA SNIMKA

Solange prvi put progovorila o napadu na Jay-Z-ja

08.07.2014 u 12:22

Bionic
Reading

Nedavno se internetom proširio šokantan video koji prikazuje brutalan napad Beyonceine mlađe sestre Solange Knowles na Jay-Z-ja, a sada je odlučila progovoriti o tome incidentu

Premda Solange još uvijek ne želi otkriti što je točno potaknulo sukob između nje i Jay-Z-ja u liftu, mlađa Beyonceina sestra kaže kako su odnosi u njezinoj obitelji jako dobri. 28-godišnja pjevačica o incidentu iz lifta progovorila je u najnovijem broju magazina Lucky, ali ne želi ulaziti u detalje svađe koju su snimile nadzorne kamere i kaže da ne razmišlja o prošlosti.

'Ono što je bitno je to da smo moja obitelj i ja u dobrim odnosima. Ono što moja obitelj i ja zajedno možemo reći je to da smo se pomirili s cijelom ovom situacijom.'

Incident se dogodio nakon večeri Met Gala u New Yorku početkom svibnja, kada su Solange, Beyonce i Jay-Z ušli u lift, a kasnije je TMZ objavio video nastao pomoću nadzornih kamera koji jasno pokazuje kako Solange napada sestrinog muža, Jay-Z-ja, udarajući ga nekoliko puta dok Beyonce mirno stoji sa strane.

Nagađanja oko povoda svađe bila su brojna, no obitelj Knowles čvrsto se drži jedne izjave. 'Najvažnija stvar je ta da je naša obitelj uspjela prevladati te probleme', stoji u priopćenju obitelji Knowles o nesretnom incidentu. 'I Jay i Solange preuzimaju svoj dio odgovornosti. Oboje priznaju određenu odgovornost u ovoj privatnoj stvari koja se dogodila u javnosti. Ispričali su se jedno drugome i krenuli dalje… Na kraju dana, sve obitelji imaju određenih problema, a naša nije iznimka', dodaje obitelj Knowles u priopćenju.

Nakon što je sporni video obišao svijet odnos sestara Knowles bio je pod povećalom, a znatiželjna javnost pomno je pokušavala pronaći znakove nesloge između Solange i Beyonce. No prema Solangeinim riječima, ona i njezina sestra dijele iste vrijednosti koje su usvojile još kao djeca, a to je da jedna drugu vole i štite bez obzira na sve. 'Uvijek smo se držale jedna druge bez obzira na sve. Upravo to sada želim prenijeti i na svoga sina Juleza', kaže Solange za Lucky.