PROKLETO SEKSI

On je najzgodniji neženja na svijetu!

01.07.2014 u 11:23

Bionic
Reading

Joe Manganiello, zgodni glumac za čijim tijelom uzdišu žene (ali i muškarci), proglašen je najzgodnijim neženjom na svijetu. A samo pogled na zavidne trbušnjake otkriva da je titula kojom se okitio i više nego zaslužena

Iako holivudski Adonis zna što traži u ženi, onu idealnu, srećom je još uvijek nije pronašao. Ili možda samo uživa u potrazi?

'Dijelom sam Sicilijanac. Strastven sam i temperamentan. Ako se ne volite igrati s vatrom, onda možda nisam prava osoba za vas', poručio je markantni glumac.

Poznat je po ulozi seksi vukodlaka Alcidea u HBO-voj seriji 'Okus krvi', a redateljski debi imao je nedavno s dokumentarcem 'La Bare'. U intervjuu za časopis People otkrio je svoje male seksi tajne. Priznao je da je njegova prva ljubav bila princeza Leia, ali i da se nakon prvog poljupca osjećao kao da je odletio na drugi planet.

A vjeruje li ovaj ljepotan u istinsku ljubav?

'Mislim da se luda ljubav koju osjećate u početku s vremenom pretvara u potrebu i sviđanje. To mi je rekao Chris Rock. Pitao me želim li se oženiti i dao savjet. Ljubav postoji i možeš je osjećati već prve noći, ali to nije to. Tada zapravo misliš 'sviđaš mi se i trebam te'', rekao je glumac, a znamo da će, na sreću brojnih obožavateljica, ponovo razodjeven plesati u drugom dijelu filma 'Čarobni Mike'.

Bez obzora na sve, Mangianello ne krije da se najbolje osjeća kad se može probuditi pored nekoga. A kakve ga žene privlače? 'Padam na mirise. Ima nešto u mirisu na dijelu na kojem se ženski vrat spaja s čeljusti… uhhhh… to je božanstveno', ne krije glumac.