NIJE SPONZORUŠA, KAŽE

Lambaša: 'U 14 mjeseci zaradila sam 65 tisuća eura!'

31.08.2009 u 13:12

Bionic
Reading

Kada smo već pomislili da je Dolores Lambaša baš jako luckasta, ona je otkrila svoju ljubav prema retoričkom preispitivanju te hrabro izložila svoju medijsku križarsku misiju usput otkrivši stanje svojih financija

Glavna filozofska pitanja kojima se Dolores na svome blogu ovoga tjedna bavi su: 'Koji su točni, pravi i duboki razlozi idiotizacije hrvatskog naroda?' (govoreći o svojoj sveprisutnosti u medijima), 'Kamo sve ovo vodi?' (ista tematika kao kod prethodnog pitanja), 'Otkuda i meni pravo da sve ovo izgovorim?', 'Jesmo li svi mi htjeli baš ovu stvarnost koju sada živimo?' (aludirajući opet na sebe), 'Je li ovo istina za koju smo se borili?', 'Zašto pred drugima izigravamo ono što nismo?' te 'Ne mislite li da ih treba zaustaviti?' (pretpostavljamo da nije mislila na sebe i Dikana).

No uz fenomenološka promišljanja svoje pojave na domaćoj javnoj sceni, Dolores je i ovoga puta priznala: 'Na koncu, glumac sam. Vrlo ozbiljan.'

Kako su se mnogi zabunili i pomislili da je Dolores uz trideset i devet godina starijeg Dikana Radeljaka privezala njegova lista nekretnina, na kojoj su vile u Rimu i švicarskim Alpama, Doli obavještava da je to ozbiljan nesporazum. 'U proteklih 14 mjeseci zaradila sam 65 tisuća eura. Mislite li da je glumici poput mene potrebno biti s nekim zbog novca? I mislite li da, ako je tako, ne bih isti tren našla nekog uistinu bogatog i čak to i priznala? Što bi me priječilo?' pojasnila je Dolores porijeklo svog bogatstva.

'I moj jedini cilj - i u teatru i u pismenom obliku - jest upozoriti ljudi, reći im istinu, pojasniti im stanje stvari', zaključila je Dolores na kraju.