Estrada KAO I DELALE I STRUKAR

Lambaša: Svilan je zaljubljen u Franu Lasića?!

Budući da je i sama trenutačno u romantičnom momentu s Dikanom Radeljakom, Dolores Lambaša ljubavne križaljke vidi posvuda, pa i između Frane Lasića, Siniše Svilana, Daniela Delale te Vedrana Strukara

Najkičastija persona ovoljetnih žutih stupaca Dolores Lambaša je nakon otprilike tri i pol dana medijske šutnje ponovno otvorila usta, a po običaju, njene nas izjave ne razočaravaju ništa više nego sve prethodne. Naprotiv, njen je diskurs sve zanimljiviji i zanimljiviji!

'Siniša Svilan i Iva Gačić, zbog moje šutnje u medijima, šalju novinare po Šibeniku da uzimaju isključivo negativne izjave o meni, kako bi sustavno i zlonamjerno mogli uništiti sav moj dosadašnji pozitivan rad i dokazali mi da mediji mogu uništiti svakoga. Znam da su Vedran Strukar i Daniel Delale odavno zaljubljeni u Franu Lasića. A sad pitanje. Mislite li da je i Siniša Svilan zaljubljen u Franu? U kom grmu zeko leži... hm?', napisala je Dolores Lambaša na svom Facebook profilu, prenosi 24sata.

Pretpostavljamo zato da još jednom novinarski svijet ušutka te dokaže javnosti kako je medijski progonjena bez ikakvog razloga.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više