LJEPŠA STRANA SPORTA

Zašto ovi frajeri ne igraju nogomet bez dresova?

10.06.2014 u 07:00

  • +5

Najseksi torza nogometaša

Izvor: tportal.hr / Autor: Pichichi/Big Pictures/Splash

Bionic
Reading

Bila bi to sasvim drugačija priča kada bi nogometaši igrali bez dresova, zar ne?

Povodom skorašnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu do kojeg nas dijele samo dani, pripremili smo vam najvruća torza među 32 reprezentacije koje se natječu za laskavu titulu svjetskih prvaka.

Darijo Srna, kapetan hrvatske reprezentacije, naš je ponos i dika. Dečko iz Metkovića ostao je skroman iako iza sebe ima zavidnu karijeru. Uvijek na zemlji, stoji na lopti, nije od pompoznih riječi. Vatreni kapetan uživa u obiteljskom životu, kojem je itekako posvećen. Njegov torzo zaslužuje otvaranje ove nimalo zahtjevne teme.


Edin Džeko, ponajbolji bosanskohercegovački reprezentativac. Dečko je pravi džek. Inače, zgodni Edin napadač je Mancherster Cityja, a osim što mu je trava zelena u nogometnoj karijeri, u privatnom mu životu također cvjetaju ruže. Edin je u vezi s Amrom Silajdžić. Prelijepa bosanskohercegovačka manekenka također ima svjetsku karijeru, a snimala je spotove za Enriquea Iglesiasa, Taija Cruza i Blakea Sheltona te glumila u popularnim serijama 'CSI New York' i 'Entourage', filmu 'Gothic Assassins'.

Po mnogima najveći slatkiš ovoga prvenstva, Gerard Piqué bolja je Shakirina polovica. Zgodni Španjolac mlađi je od slavne pjevačica deset godina, a to njihovoj ljubavi nije stalo na put. Njegovo isklesano tijelo pravi je mamac za navijačice, no Pique je svjestan koliko je sretan kada užareni bokovi drage plešu samo za njega.

Cristiano Ronaldoosim što je virtuoz s loptom, unovčio je svoje tijelo u silnim reklamama. Jedan od najbogatijih nogometaša svijeta svakodnevno ponosno ističe da pločice ne posjeduje samo u kupaonicama i kuhinji. Najjača karika Portugala ima sve. Tako ima i najljepšu djevojku svijeta Irinu Shayk.

U svom rodnom Brazilu Sammir otvara prvenstvo u dresu hrvatske reprezentacije. Dečko koji je zadavao glavobolje mnogim trenerima Dinama, sada je dobio priliku da se pokaže i dokaže. Iako voli tulumariti, sada je taj nagon stavio na led kako bi se dokazao novom izborniku.

Engleski reprezentativac Frank Lampard jedan je od najzgodnijih nogometaša u engleskoj repki. Frank ima dvije kćeri, a od 2006. je u vezi s Christine Bleakley, prezgodnom TV voditeljicom u Sjevernoj Irskoj. Lampard je iskusna lisica koja u nogama ima previše kilometara trčanja na travnjaku.

Kapetan engleske reprezentacije Steven Gerrard išao je u katoličku školu, a nogomet trenira otkad je prohodao. Nedavno je napunio 30 godina i mora odlučiti je li mu ovo zadnje prvenstvo, no mnogi se slažu da može još puno toga dati.

Portugalski reprezentativac i nogometaš Manchester Uniteda Nani pravi je buntovnik. Nedavno se tako sudario ni manje ni više nego s - policijom! A ni tuča mu nije strana. Temperamenti Nani sada će se morati dokazivati na drugi način.

Dragulji reprezentacije Brazila Diego i Robinho dečki su koji se vole zabavljati. Pješčana plaža drugi im je dom pa na fotografiji možemo vidjeti da su dečki stvarno dobre volje.