SVADBENI BUM

Proljeće pompoznih ulazaka u bračnu luku

06.06.2014 u 10:36

  • +3

Vjenčanja u 2014.

Izvor: Društvene mreže / Autor: FB/Renata Kérastase frizerski saloni

Bionic
Reading

Mnogi poznati parovi odlučili su u 2014. uploviti u bračnu luku. Neki su iznenadili svojom odlukom, drugi su vjenčanje toliko najavljivali i promovirali da vijest o njihovom sudbonosnom 'da' nisu objavile samo Narodne novine. I to na naslovnici

Godina 2014. ostat će zapamćena kao godina u kojoj se dogodio pravi svadbeni bum, osobito u proljeće, kad se broj vjenčanja poprilično povećava, barem u svijetu slavnih.

Udaše nam našu Indiru, Kim, Elin i mnoge druge lijepe mladenke. Slavlja je bilo diljem Hrvatske i Mediterana. Iako su neke svadbe tek u pripremi, 2014. će, osim po Svjetskom prvenstvu u Brazilu, definitivno biti zapamćena kao godina pompoznih ulazaka u bračne vode.

Za javnost je vjenčanje iz vedra neba definitivno ono Vladimira Kočiša Zeca, glazbenikakoji je uplovio u bračnu luku po treći put. Kočiš Zec se nakon tri godine veze oženio Dinom Hadžiselimović na romantičnoj ceremoniji uz rijeku Mrežnicu u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Vladimir i Dina do Mrežničke kuće došli su kanuom, a kumovi su im bili Sanja Doležal i Jakov Bienenfeld. Na svadbenu proslavu stigli su i Rajko Dujmić te Silvestar Dragoje Šomi.

Svoje drugo sudbonosno 'da' na bajkovitom imanju vinarije Coner izrekla je Indira Vladić svom novom suprugu Miroslavu Levaku. Ona i Miroslav okrunili su svoju ljubav pokraj Bjelovara pripremivši pravu feštu za najbliže prijatelje i rodbinu. 'Ovo je uistinu nastup mog života, tako da je i suzica krenula. Užasna mi je bila trema!', priznala je Indira za Exkluziv Tabloid.

Za najpompoznije vjenčanje zadužena je najpoznatija reality obitelj. Zvijezda televizijskog reality showaKim Kardashian i američki reper Kanye West vjenčali su se u subotu u tvrđavi Belvedere blizu Firence u prisutnosti obitelji i prijatelja, izvijestila je njezina glasnogovornica Ina Treciokas.

Kim je do oltara ispratio očuh Bruce Jenner, a talijanski tenor Andrea Bocelli otpjevao im je svoj hit 'Con te partiro'. Svečanost je iz prvog reda pratila i Kimina majka Kris. Par se vjenčao iza velikoga zida od cvijeća naručenog iz Belgije i Pariza, kako bi uzvanike zaštitio od pogleda znatiželjnika. Među 600 uzvanika bili su tenisačica Serena Williams, sin glumca Willa Smitha, Jaden, redatelj Steve McQueen i mnogi drugi.

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić nakon osam godina veze nedavno je rekao 'da' svojoj lijepoj Elin. Tako je Islanđanka uzela prezime Kostelić, a mladenci su pripremili slavlje za oko 150 uzvanika. Par najesen očekuje prinovu u obitelji, a njihovoj sreći ne vidi se kraj.

Prošlog mjeseca vjenčali su se i RTL-ovi novinari Igor Bobić i Damira Gregoret, za čiju ljubavnu romansu nitko nije ni znao, osim njihovih najbližih prijatelja i suradnika, sve do ožujka, kad je procurila vijest da čekaju prinovu. Vjenčali su u crkvi na zagrebačkoj Opatovini, a slavlje je nastavljeno u Muzeju za umjetnost i obrt.

Možda će vjenčanje Kim Kardashian ipak biti u sjeni najglamuroznijeg vjenčanja ikada. U Dubrovniku se trenutno privode kraju pripreme za veliko vjenčanje članice obitelji Hearst, jedne od najmoćnijih svjetskih dinastija. Milijunašica Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, sina poznatog izdavača Williama Randolpha Hearsta, te investicijski bankar Jason Beckman svoje će zavjete obnoviti upravo u gradu pod Srđem, a očekuje se više od 300 gostiju.

Uz brojne poznate goste, sve su glasnija šuškanja kako će na jet set vjenčanje doći poznati holivudski glumci Leonardo Di Caprio i Angelina Jolie, pisao je ovih dana Dubrovački vjesnik.

Vjenčanje koje će pratiti cijeli svijet sigurno je ono glumca Georgea Clooneyja i njegove skorašnje mladenke Amal. Trebaju se vjenčati u rujnu, kada će proslaviti godinu dana svoje veze. Par razgleda glamurozne lokacije na kojima bi se mogao zakleti u ljubav do kraja života, a Clooney, kažu svi, nikad nije bio sretniji.

Svoje vjenčanje najavili su i Alma Vukičević i Amar Bukvić. Naime par već dvije godine uživa u svojoj ljubavi, a vjenčat će se u lipnju u Zagrebu. Na vjenčanju bi trebali biti samo njihovi najbliži prijatelji i obitelj.

Osim toga, prema šuškanju nekih medija, vjenčanje trebaju organizirati trener Dinama i njegova dugogodišnja djevojka Ana. Zoran Mamić i Ana Šikić, kažu njihovi prijatelji, ne namjeravaju praviti spektakl od svadbe. U restoran u središtu Zagreba u lipnju pozvali su samo obitelj i najbliže prijatelje. Gosti će ondje moći uživati u raznim delicijama, uključujući riblje specijalitete poput jadranskog brancina i novigradskih Jakobovih kapica.

Čini se da je kišno proljeće ponukalo naše celebrityje na gradnju toplog ljubavnog gnijezda. Čestitamo!