ANICA, FRANKA, IVANA...

Ovo su najseksi navijačice naše reprezentacije

05.06.2014 u 15:32

  • +10

Najseksi najvijačice

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr, Pixsell, Društvene mreže

Bionic
Reading

Sretan obiteljski život velik je vjetar u leđa mnogih naših reprezentativaca koji su upravo otputovali u Brazil na Svjetsko prvenstvo. Njihove prelijepe žene, osim što su im najveća podrška, zasigurno će biti i najvjernije seksi navijačice

'Nema šanse da Anica i djeca idu sa mnom na Prvenstvo. Brazil nije sigurna zemlja, a ja se ne bih mogao koncentrirati na posao, da još moram razmišljati gdje mi je i što radi obitelj, jesu li dobro. Puno je lakše kada znaš da su na sigurnom', rekao je nedavno Robert Kovač, član stručnog tima hrvatske nogometne reprezentacije. No njegova će draga vjerno navijati pred TV ekranima zajedno sa suprugom Nike Kovača, Kristinom.


Najtoplije će biti u navijačkom timu Ivane Gugić, raskošne seksipilne djevojke Domagoja Vide koja je nedavno ponijela titulu Kraljice Hrvatske, a tada smo je imali i priliku vidjeti u vrućem bikiniju. U bikini se nedavno skinula i supruga Eduarda Da Silve, zgodna crnka Andrea.

Svoju će ljubav Vedrana Ćorluku vjerno pratiti i pjevačica Franka Batelić. Do odlaska u Brazil, bili su potpuno nerazdvojni, tim više jer je ovo njihov mjesec. Naime, slave dvije godine ljubavi.

U domu Mirele Forić, Vanje Modrić, Raquel Rakitić i Natali Olić već je počela navijačka atmosfera, čemu se najviše vesele njihovi mališani koji su već pripremili transparente i rekvizite za navijanje.