BEZ ANALGETIKA

Mischa Barton opravdala krah bolnim vađenjem umnjaka

30.08.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Čini se da slavnima nevjerojatno proradi mašta kad shvate da su profućkali pola karijere, a Mischina izlika za višemjesečno psihofizičko propadanje je neugodan posjet zubaru, nakon kojeg nije smjela piti tablete protiv bolova

Prvi put progovorivši o svom emocionalnom i fizičkom krahu koji je već mjesecima vrlo očit te koji je kulminirao njenom hospitalizacijom pod policijskom pratnjom, Mischa je objasnila da je imala velike emocionalne traume, prenose britanski mediji.

Iako i dalje poriče živčani slom (podsjećamo da je primljena na psihijatrijsku kliniku), priznaje da joj se puno toga nagomilalo. Stres je kulminirao kad je otišla na grozomornu operaciju umnjaka, koja je očito jako pošla po zlu. Zbog klauzule u ugovoru za snimanje TV serije 'The Beautiful Life' koje je baš tada trebalo početi, Mischa nije smjela piti lijekove protiv bolova, tako da je bila lišena odgovarajuće medicinske skrbi.

Kako je to moguće, pitamo se. Ako holivudski zakoni zaista nisu u ozbiljnom sukobu s elementarnim ljudskim pravima, ovo opravdanje mlade glumice, koja posljednjih mjeseci djeluje ispijeno kao da je u fazi teške ovisnosti o tko zna kakvim supstancama, zvuči prilično neuvjerljivo.