SAVRŠENO SKOCKANA

Zgodnoj djevojci Zorana Mamića traperice stoje kao salivene

21.05.2014 u 20:27

  • +9

Otvorenje Bilić Vision optike

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Novouređena optika Bilić Vision u Centru Kaptol na proslavi 14 godina postojanja okupila je brojna poznata imena koja su došla pogledati bogat asortiman vrhunskih brendova naočala

Na događanju je bila i zgodna zaručnica Zorana Mamića, Ana Šikić, a u trapericama je izgledala besprijekorno. Ležeran styling, traperice i majicu, upotpunila je štiklama i raspuštenom kosom, a mamila je poglede i divljenje. Ana Šikić njeguje decentniji stil s blagim prizvukom seksipila koji joj odlično stoji. Vitke noge obično naglasi cipelama s visokom potpeticom ili čizmama s visokim sarama. Ovaj put štikle su odlično naglasile vitku figuru u savršenim trapericama. 


Inače, lijepa ekonomistica iz Rijeke uskoro bi se trebala udati za dugogodišnjeg dečka, sportskog direktora i glavnog trenera zagrebačkog nogometnog kluba Dinamo Zorana Mamića. Na događanju je uživala u ženskom društvu s uvijek dobro raspoloženom Monikom Mamić. Osim njih, na otvaranju su bile Uršula Tolj, Anita Dujić i Ecija Ivušić.

Za glazbenu kulisu događanja i ugodnu atmosferu pobrinuo se vrhunski glazbeni dvojac saksofonista iz Papandopulo kvarteta. Inače, optika Bilić Vision jedna je od rijetkih optika u Hrvatskoj koja u svom asortimanu nudi vrhunske brendove naočala kao što su Dite, Chanel Biju, Thierry Lasry te Cutler & Gross.