OBITELJSKA IDILA

Monika Mamić proživljava ono o čemu je oduvijek sanjala

21.05.2014 u 15:59

Bionic
Reading

Monika Kravić Mamić karijeru je započela u natjecanju Story SuperNova, nastavila kao voditeljica na Novoj TV,a danas radi na RTL-u. Na male se ekrane vratila nakon šest godina pauze tijekom kojih je postala supruga sportskog menadžera Marija Mamića, sina izvršnog dopredsjednika GK Dinamo Zdravka Mamića, te majka dvojice sinova

Lijepa Monika u intervjuu za 24 sata progovorila je o svojoj intimi i odgovorila na pitanje je li zadovoljna svojim životom.


'Oduvijek sam sanjarila o slici idealne obitelji. Muž, ja i dječica. Ta idila okupirala je moju maštu odmalena - samo što u priči nikad nije postojao pas. Pasa se bojim. Moram priznati da nisam očekivala da će se sve odviti tako brzo. Vjerovala sam da će mi se to odigrati u tridesetima. No dogodilo se ranije. Drago mi je da me zovu mlada mama. Ima to svojih prednosti. Josip kao petogodišnjak već ima mnoge interese. Uživam odgovarajući mu na tisuću i jedno pitanje. Jakov je u zahtjevnoj fazi i prilično je temperamentan. No ubrzo će i on stasati. Veselim se tome jer mi ponekad nedostaje snage', kazala je Monika.