ŽELE ISTU STVAR

Unatoč razvodu, ujedinila ih je viša sila

20.05.2014 u 14:41

Bionic
Reading

Adriana Lima i Marko Jarić aktivni su na svojim društvenim mrežama preko kojih apeliraju na pomoć ljudima koji su zbog poplava u rodnoj zemlji košarkaša ostali bez svojih domova

Baš kao i njezin još uvijek aktualni suprug, srpski košarkaš Marko Jarić, i brazilska ljepotica Adriana Lima pokazala je suosjećanje za stradale u poplavom pogođenim područjima u rodnoj zemlji oca svojih dviju kćeri Srbiji. Naime, Adriana se pozvala na Fondaciju NovakaĐokovića i uputila apel za pomoć ljudima koji su ostali bez svojih domova.

'Molim vas, pomozite žrtvama poplave u Srbiji preko Fondacije Novaka Đokovića. Svaka pomoć je dobrodošla', napisala je anđelica Victoria’s Secreta na Twitteru.


Na istoj je društvenoj mreži aktivan posljednjih dana i Marko Jarić, koji suosjeća sa svojim narodom.

'Nadam se da ćemo kao narod izaći jači i složniji poslije ove vremenske katastrofe u kojoj su opet najsiromašniji najviše stradali!' napisao je Marko u jednom od postova.

Košarkaš je pokazao i svoju ljutnju, primjerice na banke koje naplaćuju porez na donirani novac, trgovce koji u ovoj katastrofi pokušavaju izvući samo dobit podizanjem cijena vode u svojim trgovinama. Ali je i apelirao na pomoć.