ZARUKE NA VIDIKU

Navratilova u vezi s nekadašnjom sovjetskom misicom

25.08.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Bivša tenisačica Martina Navratilova (52) već neko vrijeme priča o svojoj novoj prekrasnoj djevojci, no javnosti ju je otkrila tek na zajedničkom ljetovanju na Azurnoj obali

Tajanstvena tridesetšestogodišnja ljepotica Julia Lemigova bila je posljednja miss SSSR-a koja se 1991. borila za titulu miss universe. Otada se proslavila kao manekenka i poduzetnica, a posljednjih dvadesetak godina živi u Parizu.

Lemigova je imala prilično dramatičan život, pretrpjela je gubitak malenog sina, koji je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Sumnjalo se da ga je usmrtila bugarska dadilja koja je potom netragom nestala, dok je Julijinog partnera, francuskog financijera Edouarda Sterna, pet godina kasnije ustrijelila ljubavnica tijekom sado-mazo igrice, a nesretnik je pronađen u svom ženevskom domu, od glave do pete odjeven u kostim od lateksa.

Čini se da su mračni dani za lijepom Julijom, budući da Navratilova o njoj priča i više nego zaljubljeno. Doduše, ni Martinine posljednje ljubavne veze nisu slavno okončale, od bivših djevojaka Tony Layton i Judy Nelson rastala se javno, uz veće količine prljavog rublja, a potonja od Martine sudski potražuje višemilijunske iznose. Tijekom ležernog dana u Saint-Tropezu na Martininoj i Julijinoj ruci se moglo primijetiti prstenje koje nalikuje na zaručničko, tvrde francuski mediji.