Estrada 'MISS SARAJEVO'

Bono Vox i djevojčica iz ratnog Sarajeva: Susret nakon 12 godina

  • Autor: M.M.
  • 24.8.2009 20:46:09
  • 24.8.2009 20:00:00

Tada dvanaestogodišnjakinja Alma Čatal se 1993. godine pojavila u dokumentarnome filmu Billa Cartera 'Miss Sarajevo', za koji je planetarno popularni Bono Vox napisao glazbu te ga producirao

Danas Alma Čatal, profesorica engleskog jezika, ima dvadeset i osam godina te se već jednom imala priliku susresti s Bonom, kada je 1997. godine U2 svirao u Sarajevu.

Nakon dvanaest godina ponovno ga je susrela u Zagrebu povodom dva koncerta koja je U2 ovdje održao. Almu je kontaktirao menadžment grupe te je pozvao da im bude VIP gošća, a NBC je cijeli susret zabilježio te ga emitirao u udarnom terminu, prenosi Dnevni Avaz.

'S Bonom sam se upoznala 1997. na sarajevskom koncertu U2, mada je on mene poznavao od 1993. kada me vidio u filmu. A sada u Zagrebu, poslije koncerta stojim i odjednom se pale kamere i svi govore: 'Evo idu'. Tada me uhvatila panika, hoće li me Bono prepoznati... U tom trenutku Bono mi prilazi i govori mi: 'Alma.' Kažem mu 'Prepoznao si me', a on me grli i ljubi i odgovara 'Naravno'', opisala je Alma ponovni susret s Bonom.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više