PETRA IMA NOVI SPOT

Nikad atraktivnije fotografije mlade pjevačice

24.04.2014 u 20:32

  • +2

Scene sa snimanja novog spota Petre Kovačević

Izvor: Promo fotografije / Autor: Petra Kovačević

Bionic
Reading

Mlada glazbenica Petra Kovačević koja osim ljepotom i prepoznatljivim glasom hrvatsku javnost oduševljava veselim, mladenačkim i radiofoničnim pjesmama, snimila je novi hit 'Neka uče od nas'. Stihove nove plesne pjesme uskoro ćemo čuti i premijerno vidjeti, a talentirana glazbenica počastila nas je fotografijama koje dočaravaju čarobne trenutke sa snimanja

'Jako sam sretna i zadovoljna što je pjesma konačno spremna i jedva čekam podijeliti sa svima ono što smo radili posljednih mjeseci. Snimanje spota bilo je više nego zanimljivo, probe su bile svakodnevne i intenzivne, ali vrlo brzo uz Bojanovu pomoć izvela sam neke figure za koje nikad nisam mislila da ću ih moći izvesti. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo, jako puno sam naučila što se i vidi u spotu', uzbuđeno je otkrila Petra Kovačević

'Neka uče od nas' novi je, treći singl mlade Novaljke čiji je prvi singl 'Ajmo plesat' na YouTubeu do sada pregledan skoro milijun puta. Petra nam je za ovo ljeto pripremila ponovno brzu i plesnu pjesmu, no nešto ozbiljnijeg i čvršćeg karaktera za što su zaslužni renomirani autori Branimir Mihaljević i Dušan Bačić podržani produkcijskim timom Karpo Media.


Porinom nagrađeni redatelj Marko Dimić, publici poznat uglavnom po alternativnijim video spotovima, kadrove u dvorcu snimao je najmodernijom Red Epic filmskom kamerom kojom su snimani mnogi od aktualnih svjetskih blockbustera.

'Petra me iznenadila kao odlična glumica, ravna onima s kojima sam radio na hrvatskim serijama. U jednom trenutku pitao sam je može li plakati, nekoliko trenutaka kasnije suze su joj krenule na oči. Bilo je fenomenalno, kao da radim s profesionalnom glumicom', izjavio je redatelj spota Marko Dimić.

S Petrom u spotu strastvene plesne pokrete izmjenjuje vrsni kazališni plesač, koreograf, pedagog i glumac Bojan Valentić koji je bio oduševljen koliko brzo je Petra svladala njegove nimalo lake plesne zadatke.

Petra Kovačević mlada je glazbenica iz Novalje koja se hrvatskoj javnosti prvi puta predstavila pjesmom 'Ajmo plesat' koja je u svega nekoliko mjeseci stekla brojne fanove.