LIJEPA FANI

Kako gledati utakmicu kad je ona na tribinama?

24.04.2014 u 12:11

Bionic
Reading

Novinarka Fani Stipković, koja u Madridu studira na postdiplomskom studiju Mediaseta, sinoć je s tribina gledala utakmicu Real Madrida i Bayerna

Sinoć su svi htjeli biti u koži Fani Stipković koja je imala privilegiju utakmicu polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna gledati s tribina, i to iz VIP lože.

Jedna od najseksipilnijih novinarki u Europi po izboru francuskih i talijanskih novinara, koji su izbor radili ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, plijenila je pažnju svojim izgledom, a i sama je uživala gledati izvedbe naših ponajboljih reprezentativaca Luke Modrića i Marija Mandžukića.


Fani uspoređuju sa sportskom novinarkom Sarom Carbonero, djevojkom nogometaša Real Madrida Ikera Casillasa, a nedavno se brčkala i na najpoznatijoj plaži svijeta Copacabani.

Njen život u Madridu sasvim je ispunjen, a sa španjolskim nema problema.

'Odlučila sam ulagati u svoje školovanje i upala sam na jedan stvarno težak postdiplomski. Zato sam pred ljeto par mjeseci boravila u Španjolskoj, jer sam prolazila tu selekciju. Prima se jako malo ljudi. Upala sam između tih 15 odabranih studenata i to je za ljude koji već rade na televiziji, budući da moraš imati već neko iskustvo da bi aplicirao. Moj odlazak bio je isključivo u svrhe da još više uložim u sebe i da napredujem', rekla nam je nedavno Fani.