KONTROLIRA LJUDE

Otkriveni šokantni detalji o karakteru Oprah Winfrey

24.04.2014 u 09:28

Bionic
Reading

Barbara Winfrey, maćeha slavne Oprah, oprala ju je u britanskom tabloidu. Izjavila je da Oprah zla osoba koja kontrolira ljude svojim novcem i uopće nije brižna

Nakon 14 godina braka, otac kraljice talk-showa Vernon zatražio je rastavu od njene maćehe Barbare. Oprah se, tvrdi Barbara, nakon toga jako bezobrazno ponijela prema njoj. U intervjuu za Daily Mail Barbara je otkrila da ju je Oprah izbacila iz kuće u kojoj je živjela s njenim ocem te da je zbog toga beskućnica.

Barbara kaže i da je odnos između Oprah i njenog životnog partnera Stedmana te njene prijateljice Gayle 'jednostavno bizaran'.

'Tijekom tih 14 godina koje smo provele kao obitelj, nijednom nisam vidjela da se Oprah i Stedman ljube ili drže za ruke. S druge strane, s Gayle je jako prisna. Njih dvije više su od prijateljica, zapravo sestre', rekla je Barbara objašnjavajući da se Oprah u Gayle pouzda više nego u vlastita oca ili partnera Stedmana.

Dodaje kako Stedman i Oprah gotovo nikad nisu sami; Gayle King uvijek je s njima. Kaže kako joj nije jasno kako Stedman to uopće trpi.
Koliko Oprah sve voli imati pod kontrolom, svjedoči i to što se sa Stedmanom često svađa oko toga kako on provodi vrijeme kad nije s njom. U jednom je razdoblju čak angažirala privatnog detektiva da ga prati kako bi se uvjerila da joj ne laže.

'Oprah je prvo bila jače zaljubljena i htjela je da se vjenčaju, no Stedman nije pristao. S godinama, stvari su se promijenile - on je bivao sve jače i jače zaljubljen u nju, no ona se nikako ne želi udati', govori Barbara. Kaže da Oprah odgovara to što je Stedman ovisan o njoj, prvenstveno financijski, jer ga tako može kontrolirati. On zna njene, ona njegove tajne i zato ostaju zajedno. Uz Gayle, naravno, koja, kaže Barbara, s Oprah provodi više vremena nego Stedman.