TULUM GODINE

Depp proslavio momačku uz striptizete i šampanjac

23.04.2014 u 06:46

Bionic
Reading

Čini se da Johnny Depp doista zna tulumariti. Kako pišu američki mediji, slavnom su glumcu prijatelji priredili nezaboravan party o kojem svi govore

Dobar tulum je sigurno jedna od stvari koja u Hollywoodu donosi plus, a ako je tako, onda ih Johnny Depp ima nekoliko.

Leonardo DiCaprio, Channing Tatum i Stephen Dorff samo su neki od glumaca koji su sudjelovali u smišljanju momačke zabave za Johnnyja Deppa. Premda se još ne zna točan datum vjenčanja, Amber Heard od siječnja ove godine nosi zaručnički prsten.


Ludu zabavu pripremili su u kući producenta Jerryja Bruckheimera, šampanjac je navodno tekao u potocima, a sve su začinile i seksi striptizete.

No vrhunac zabave bio je kad su mu kolege glumci dali poklon. ‘Leo i dečki su dali Johnnyju veliku košaru s proizvodima za stimulaciju u seksu - bočice viagre, razna ulja, seksi igračke, seksi kostime - i rekli su mu da će sve to možda zatrebati kako bi zadovoljio svoju 27-godišnju zaručnicu’, rekao je izvor za Showbiz Spy.

Navodno jedino Deppu nije bilo pretjerano smiješno, no ostali su se jako dobro zabavljali. Depp je navodno komentirao: ‘Proći će još dosta godina prije nego što će mi zatrebati sve to!’