ZBOG BRADOVIH RODITELJA

Bijesna Angelina otkazuje vjenčanje?

22.04.2014 u 18:00

Bionic
Reading

Prema najnovijim vijestima koje prenose američki mediji, Angelina Jolie se odbila udati za dugogodišnjeg partnera Brada Pitta, zbog neočekivanog skandala koji se desio u njegovoj obitelji

Slavna glumica Angelina Jolie (38) već se godinama bori s roditeljima i rodbinom Brada Pitta koji su predani vjernici i odlaze u crkvu u Springfieldu u kojoj pastor propovijeda protiv homoseksualaca te da je homoseksualnost nepoštovanje Boga.

Glumica je navodno jako ljuta na obitelj Pitt što je, kako piše Showbiz Spy, u nekoliko navrata napomenula partneru. ‘Angie je posve razočarana što se tiče situacije u koju je uključena Bradova obitelj i crkva. To joj je uništilo planove za vjenčanje, barem zasad, i često plače zbog toga. Već je više puta rekla Bradu da razgovara sa svojima i ako on to neće učiniti, onda će ona, kao i to da ne želi ulaziti u obitelj punu mržnje’, rekao je izvor za National Enquirer.


Pastor John Lindell
već je više puta prozvan zbog širenja mržnje prema gay zajednici. Prema njegovim riječima, homoseksualnost je ‘nepoštivanje Boga’ i on ih uspoređuje s drugim ljudskim manama i porocima poput ‘pohlepe, ljutnje, kockanja i ovisnosti o drogama’. Lindella je prozvala i grupa od 23 drugih pastora zbog širenja mržnje i pozvala ga da preispita svoje stavove, no on to odbija.

Kontroverzni crkveni ultradesni stavovi procurili su u javnost u srpnju 2012. tijekom izborne bitke između Baracka Obame i Mitta Romneyja. Angie i Brad inače podupiru Obamu i bili su šokirani kad je njegova 73-godišnja mama Jane poslala pismo dnevnim novinama u Springfieldu hvaleći Romneyja zbog njegovih stavova protiv abortusa i osude homoseksualnosti.

Slavni par je zajedno od 2005. godine, zaručio se u travnju 2012. godine, a spekuliralo se da bi se vjenčanje moglo održati ove godine u Francuskoj. No to nije toliko izgledno, ne samo zbog nagađanja o razmiricama, već i zbog poslovnih obaveza. Naime, Brad Pitt je tek završio sa snimanjem sage o nacistima 'Fury', a već razmišlja o novom projektu. Film bi se počeo snimati početkom 2015. godine, a čeka ga i nastavak filma 'World War Z'. Angelina Jolie pak režira film 'Unbroken' koji stiže u kina ovoga Božića, a tu je i promocija filma 'Maleficent' krajem svibnja.