REDAKCIJSKA LJUBAV

Lijepa buduća mama blista u trudnoći

22.04.2014 u 17:42

Bionic
Reading

Voditelj i urednik Igor Bobić te novinarka Damira Gregoret, koji rade na RTL Televiziji, uskoro će ozakoniti svoju vezu, a za nekoliko mjeseci će postati roditelji

Lijepa vijest o vjenčanju urednika Igora Bobića i novinarke Damire Gregoret proširila se hodnicima RTL-a, a i šire.

Voditelj i urednik RTL-ova Informativnog programa i novinarka odlučili su ozakoniti svoju dugogodišnju vezu svadbenim slavljem 17. svibnja na kojem će, uz obitelj i bliske prijatelje, biti prisutni i njihovi kolege s televizije.

Urednik Igor Bobić i novinarka Damira Gregoret uskoro će postati roditelji, a lijepa Damira nedavno je gostovala u emisiji 'Studio 45' gdje je uz stručnjake, doktoricu Ullu Marton i Anitu Galić, voditeljicu projekta 'Sutra', slušala savjete te rušila trudničke predrasude.

'Pet mjeseci sam trudna. Prva mi je trudnoća, pa je logično da imam dosta upita. No nalazim se u problemima jer mi čak ni liječnici ne daju iste savjete, pa ne znam koga da poslušam. Onda znam otići se informirati na forumu. Tamo nađem raznorazne savjete. U tim situacijama radije poslušam trudnice koje su se našle u istim situacijama. Meni se čini da nema određenih pravila, to je problem, naravno, koliko ih može biti jer je svaka trudnica individualna', rekla je lijepa buduća mama.