TINA KATANIĆ:

'Ništa nisam primijetila, razvod me šokirao'

22.04.2014 u 16:59

Bionic
Reading

Tina Katanić, koja se s mentorom Markom Toljom brzinom svjetlosti približava završnici emisije 'Zvijezde pjevaju', otkrila nam je da je i nju iznenadila vijest da se rastaju Ana Rucner i Vlado Kalember

Voditeljicu Tinu Katanić iznenadila je vijest da se rastaju Ana Rucner i Vlado Kalember unatoč tome što su prijateljice iz glazbene škole i zajedno su se natjecale u showu 'Zvijezde pjevaju'. Vlado i Ana su ispali dok je Tina još uvijek u igri za pobjedu.

Lijepa voditeljica tvrdi da usprkos tome što je svaku subotu provodila uz bračni par nije primijetila ništa što bi sugeriralo da je kraj njihovoj ljubavi.


'Vijest o razvodu Vlade i Ane mi je iznenađenje i svojevrstan šok. Nismo ništa primijetili među njima dok smo bili zajedno u showu. Možda je razlog to što smo se odlično zabavljali. Ne mogu reći da sam u backstageu primijetila išta što bi sugeriralo da je njihovoj ljubavi kraj. Svi smo bili pod adrenalinom pa nije bilo mjesta teškim temama. Ako je Ani bilo teško zbog svega, nadam se da smo joj svi pomogli jer su se cure u garderobi odlično provodile', rekla je Tina, pružajući Ani potporu.

'Ana je snažna žena i želim joj svu sreću svijeta. Mislim da se mi žene moramo držati zajedno, jer muški se uvijek nekako snađu.'