KRALJICE, SRETNO!

Evo što je Severina dobila za 42. rođendan

22.04.2014 u 15:21

Bionic
Reading

'Jer sve prolazi, ostaje samo u nama, u srcima, u umu i fotoalbumu… Vole te tvoji prijatelji', tim su riječima jučer Severini Vučković njezini najbliži prijatelji putem Facebooka čestitali 42. rođendan

Severina je jučer proslavila svoj 42. rođendan u društvu najbližih prijatelja, a nakon što su je njezini najveći fanovi ugodno iznenadili lijepom gestom poklonivši joj video koji je prepun njezinih najdražih trenutaka s prijateljima i obitelji, a koji su objavili na njezinoj Facebook stranici, Severina im se od srca zahvalila.


'Uvijek kada bih slavila rođendan, nisam mislila koliko imam godina, nego koliko imam prijatelja s kojima ću ga proslaviti. Hvala vam na ovom videu, hvala i svim mojim prijateljima kojih na videu nema... S vama se smijem, s vama tugujem, putujem, od vas učim. Mama mi je dala život, a vi smisao... Sretna sam što vas imam. Hvala i svim mojim obožavateljima na čestitkama putem Facebooka. Ljubim vas u srca', napisala je Severina.

Ispod poruke objavila je fotografiju sebe na kojoj nosi majicu s natpisom 'Happy birthday', ali i torte na kojoj je pisalo: 'Kraljice, sretan rođendan!' Neizostavna kruna i simpatičan broj 24 krasili su tortu.