KRAJ NAKON OSAM GODINA

Ana i Vlado: Sve je počelo savršeno, a završilo tužno

23.04.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Iako su prošlog ljeta demantirali šuškanja oko razvoda, a prije samo mjesec dana tvrdili da im je brak stabilan i sretan, Ana i Vlado objavili su da su već predali papire za razvod braka

Ana i Vlado

'Dat ću sve od sebe da naša ljubav potraje i neću tek tako pustiti svojeg Vladu', rekla je Ana na početku njihove veze, a ona je ove godine trebala proslaviti cijelo desetljeće. Ipak, umjesto slavlja, Ana Rucner i Vlado Kalember predali su papire za razvod braka. 'Vlado i ja se razvodimo i više ne živimo zajedno', potvrdila je Ana za Story. Iako su prošle godine vješto demantirali medijsko pisanje o krizi nakon sedme godine braka, čini se da je ono bilo itekako istinito. Vlado je tada sve okrenuo na zezanciju. 'Nazvao me Tutić i pitao: 'Je li moguće da je Ana našla nekog starijeg od tebe?'' Ani pak nimalo nije bilo do smijeha. U samo tjedan dana izgubila je pet kilograma.

'Toliko se trudim uskladiti svoju karijeru s majčinstvom i brakom, toliko mi je stalo da uspijem i da svi budemo sretni, toliko se stalno brinem da svima ugodim da počesto na sebe i zaboravim pa ne mogu razumjeti zašto sam se bez ikakva razloga našla u žiži interesa', rekla je tada. Vlado je napise o razvodu pripisao cijeni slave jer su ga mediji već pokapali, pa oživljavali, a da je stvarno faca, shvatio je tek kada su počeli insinuirati da je gay. Zajedno su priredili koncert u Sarajevu, ljubili se i grlili i tako imali potrebu još jednom dokazati da mediji pretjeruju.

Prije samo mjesec dana, uoči nastupa u showu 'Zvijezde pjevaju', davali su intervjue i izjave iz kojih se nije moglo iščitati ništa osim to da je njihov brak zaista stabilan. 'Kad dođem umorna s puta, skuha mi juhicu ili čaj i brine se o meni kad god mi to treba', hvalila je Ana supruga kojemu nije prigovarala kad je nakon vjenčanja skinuo prsten. Valjda je, rekao je Vlado, sretna okolnost bila to što ni njezin otac nije nosio prsten.

'Ni ja ga već dugo ne nosim. Kako ga on nije nosio, i ja sam ga skinula. Žao mi je zbog toga jer sam voljela nositi burmu', rekla je Ana, dodavši da im je, s prstenom ili bez njega, brak stabilan i skladan te da su jedno drugome podrška u svemu. Danas, samo mjesec dana nakon tih izjava, objavljuju da su predani papiri za razvod.


A sve je počelo idilično...

On je bio jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, a ona mlada violončelistica u usponu. On je ulazio u peto desetljeće života, a ona u drugo. Među njima je zaiskrilo u ljeto 2004, a onda je ona uzela stvar u svoje ruke. Ana Rucner zaprosila je Vladu Kalembera. Za Božić 2005. stigao im je najljepši dar, Anina trudnoća. Vječni neženja i mlada violončelistica vjenčali su se u svibnju 2006. u zagrebačkoj općini Medveščak. Lijepa trudnica blistala je u zlatnoj haljinici do koljena i s buketićem cvijeća u ruci dok je mladoženja za svečani dan odabrao crne hlače i tamnoplavi sako. Skromni par slavio je s obitelji i najbližim prijateljima kod kuće, bez glamura, pompe, medija i restorana.

Ana i Vlado - 'Zvijezde pjevaju'

Ana i Vlado više su puta jasno davali do znanja da je razlika između njih - neprirodna. Često su se znali i šaliti na račun godina pa su jednom otvoreno priznali kako im je smiješno kada Anina majka Snježana dođe u njihov dom pa im postavi pitanje: 'Djeca, jeste li gladni?' Naime poznato je da je Vlado generacija Aninih roditelja Dragana i Snježane Rucner, a poznaju se još iz školskih dana jer su zajedno pohađali Glazbenu akademiju u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

U kolovozu 2008. dobili su sina Darijana, a Vlado je svoju dragu bodrio tijekom poroda te je njihova obiteljska idila poprimila sasvim novu, još ljepšu dimenziju. Anina karijera ubrzo je krenula uzlaznom putanjom, no unatoč brojnim angažmanima, više puta je naglašavala da se trudi uskladiti karijeru i obitelj.

'Vlado je čovjek kojega se voli, a ja ga volim na svoj jedinstven način. Kada je riječ o godinama, brojka 30 sama je odgovor! Naravno da se osjeća razlika. Imamo različite poglede na svijet, veliku oscilaciju u životnim iskustvima, čak smo i karakterno dva svijeta. Osjetila sam to u prvim danima i bila sam svega svjesna, ali mi to nikada nije smetalo jer sam svog supruga prihvatila onakvog kakav jest', rekla nam je nedavno Ana, o svojem suprugu uvijek govoreći u superlativima i naglašavajući da joj je Vlado najveća podrška.

Predaja papira za razvod braka zasigurno nije došla preko noći - bila je to sigurno mukotrpna odluka koja je sazrijevala u njima dulje vrijeme. Ipak, sudjelovanjem u showu 'Zvijezde pjevaju', tijekom kojeg nitko apsolutno ništa nije mogao naslutiti, dokazali su da savršeno funkcioniraju i nakon prekida ljubavi.