ANA RUCNER:

'Vlado i ja se razvodimo'

22.04.2014 u 09:14

Bionic
Reading

Novi broj časopisa Story donosi ekskluzivni intervju s violončelisticom Anom Rucner u kojem progovara o detaljima i razlozima bolnog razvoda od pjevača Vlade Kalembera

Iako su posljednjih šest subota na pozornici HTV-ova showa 'Zvijezde pjevaju' Ana Rucner i Vlado Kalember odavali dojam nikad zaljubljenijeg bračnog para, u ekskluzivnom intervjuu za Story, slavna violončelistica priznala je da je njihovu braku došao kraj te da više ni ne stanuju pod istim krovom.


U iskrenom razgovoru Ana Rucner među ostalim je otkrila i tko je odselio na novu adresu, zašto su se odlučili razvesti, kada su predali papire za razvod te je li bračnom krahu kumovala treća osoba.

Pritom je istaknula kako je spomenuti intervju prvi i posljednji put da govori o ovoj, za oboje teškoj temi te zamolila ostale medije za poštovanje privatnosti ponajprije radi zaštite njihova malodobnog sina.
Kako su svom sedmogodišnjem sinu Darianu objasnili novonastalu situaciju te kako su proveli uskrsne blagdane, pročitajte u najnovijem broju Storyja koji je u prodaji od srijede, 23. travnja.