TJELOHRANITELJI OTKRIVAJU

Michael Jackson ljubio djevojku s Balkana?

21.04.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Popis ljudi koji žele zaraditi na Michaelu Jacksonu nakon njegove smrti samo raste, a posljednji koji su se okušali u tome dvojica su tjelohranitelja koji u knjizi 'Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days' otkrivaju detalje ljubavnog života slavne pop zvijezde

Slavni pjevač navodno se sa svojom djevojkom iz istočne Europe, čiji identitet nisu otkrili, grlio i ljubio na zadnjem sjedištu automobila i nalazio se s njom u hotelu. Bivši Jacksonovi tjelohranitelji, Javon Beard i Bill Whitfield, pišu da ih je pjevačka zvijezda slala da je pokupe automobilom i kupuju poklone u Tiffanyju, a kad bi pričao o njoj, govorio je samo ‘prijateljica’.

U knjizi 'Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days', čije dijelove prenosi New York Daily News, bivši zaposlenici opisuju misterioznu djevojku kao ‘ljepoticu koja obara s nogu’. Jackson se s njom navodno nalazio u hotelu Hampton Inn nakon što bi spremio djecu na spavanje.


No tvrde i da se očito radilo o snažnoj bliskosti i ljubavi jer, kad god bi stigla u grad, Jackson se silno brinuo da sve bude spremno za njezin dolazak.

Osim ljubavnog života, Beard i Whitfield dotaknuli su se Jacksonovog odnosa prema djeci, novcu i ostalih privatnih detalja. Prisjetili su se scene u kojoj je strogo nastupio prema sinu Princeu nakon što nije počistio za psom kojeg je dobio na poklon.

Također su spomenuli da se znalo desiti da mjesecima nisu dobili plaću, ali se isto tako znalo desiti da bi Jackson u shoppingu spiskao 10.000 dolara i nastavio sve dok mu kartica ne bi bila odbijena.

Mediji navode da tjelohraniteljima nije bila namjera ocrniti Michaela Jacksona te da pišu vrlo nježno o njemu jer su ga zapravo obojica voljela. Knjiga će se naći na policama u lipnju ove godine.