KIM NOVAK:

'Svatko ima pravo izgledati kako želi!'

19.04.2014 u 12:36

Bionic
Reading

Kim Novak, muza Alfreda Hitchcocka, proslavljena ulogom u legendarnom filmu 'Vrtoglavica', izobličila se plastičnim operacijama, a na Facebooku je objavila da 'više ne želi šutjeti dok je napadaju nasilnici'

Nakon ovogodišnje dodjele Oscara, sve je šokirao novi izgleda 81-godišnje glumačke dive Kim Novak, koja nakon niza plastičnih operacija više ne nalikuje samoj sebi.

Napumpana usta i jagodice, smanjen nos, brada i obrazi potpuno neprirodnog izgleda, promijenili su je u potpunosti.

Mediji su odmah napali glumicu zbog neumjerenosti u plastičnim pothvatima, a posebno oštro su reagirale slavne ličnosti, među kojima je bio i financijski mogul Donald Trump

Kim Novak u 'Vrtoglavici'

Novakova im je uzvratila odgovorom preko svoje Facebook stranice.

'Napustila sam Hollywood prije više desetljeća jer više nisam mogla podnositi taj pritisak. U Cannesu sam prošle godine dobila stojeće ovacije, a u Hollywoodu me javno izvrgnu ruglu.

Da, operirala sam se, ubrizgavala sam masno tkivo u lice. Svatko ima pravo izgledati kako želi. Neću dozvoliti da me povrijede grube riječi. Ne želim više šutjeti dok me napadaju nasilnici. Jedini način da se izborimo s ovom negativnošću je da budemo aktivni i pozitivni', napisala je ogorčena zvijezda.