FATALNA MONIKA

Svjetska zavodnica provodi blagdane u Čepinu

Bionic
Reading

Najtraženija svjetska zavodnica stigla je u rodnu grudu! Monika Jakišić, starleta i djevojka koju povezuju s britanskim princem Andrewom, odmara se u Osijeku, obilazi znamenitosti i izbjegava novinare

Monika Jakišić došla je u Čepin kako bi posjetila baku, a presrele su je kamere Exkluziv Taboida.

'Baka je presretna što me vidi. Nije mogla vjerovati. Sada imam tamnu kosu, ali jednom sam došla kad sam bila plava i nije me prepoznala. Ali ovoga puta me prepoznala. Svaki dan mi pravi pitu. Kad sam bila mala, često sam išla u Bosnu na dva, tri mjeseca pa mi ona sada stalno pravi pitu. Udebljala sam se dvije kile otkada sam došla ovdje', rekla je Monika.

Zbog navodne veze s princem Andrewom britanski tabloidi je nisu baš mazili. Paparazzi su joj danima stajali pred kućom u Londonu, a neki su svoje fotoreportere poslali i u Osijek. Prozvali su je sponzorušom koja je u stanju sve to izmisliti za nekoliko minuta slave jer ipak je takla u njihovu svetinju, kraljevsku obitelj.

'Dugo već ne mogu ni mrdnuti, ali malo sam se navikla. Već ih znam, jer su uvijek isti ljudi u pitanju. Ne volim ih vidjeti vani kad kisnu. Uvijek im mašem. Ali trenutno ih je na sve strane', priča Monika o iskustvima s paparazzima koji je proganjaju još od veze s Georgeom Clooneyjem.