ZVIJEZDA NOĆNE MORE

Sjećate li se Slađe? Plava je, manje bujna i prevarena!

18.04.2014 u 10:34

Bionic
Reading

Nekadašnja zvijezda Noćne more Željka Malnara, simpatična Slađana Petrušić, popularnija kao Slađa, u intervjuu za RTL ispričala je sve o svom povratku

Svojim je skandaloznim ponašanjem često zabavljala gledatelje mnogima omiljenog Željka Malnara i njegove 'Noćne more', a jedan od glavnih aduta bile su joj bujne grudi koje je uvijek isticala u prvi plan. Ipak, Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa, nakon povratka iz Frankfurta vratila se kao druga osoba.

'Bila sam u Njemačkoj tri godine. Bila sam ozbiljna te nosila haljinice do koljena, štiklice i torbice. Torbicu nikad prije nisam nosila, a u zadnje tri godine nosim ih kao Modni Mačak. Ali neću više', kaže Slađana. Zbog ljubavi se odselila u Njemačku, ali nakon prekida veze odlučila se na povratak.


'Bila sam domaćica i sjedila u kući 25 sati dnevno. Jedina tema bila mi je je li sataraš zagorio, je li grah preslan, je li čisto u kući i je li sve ispeglano. Kad druga strana švrlja okolo i šeta trebice u štiklicama, a Slađa doma kuha, čisti i Slađa je super, ali ipak imaš potrebu našetavati izblajhane i ofucane trebice, onda Slađa jednog dana kaže - dosta', objasnila je zašto je otišla iz Njemačke.

Zbog bivšeg je krenula i u teretanu. 'Vidim ja da on jedan dan vodi plavu, pa mršavu, pa mišićavu - rekla sam si stop i krenula i ja u teretanu. Nije pomoglo - on ih je i dalje vodio. Znači, nije bio problem u meni, nego u njemu', prisjeća se Slađana, otkrivši da su joj se s kilogramima istopile i grudi. No sada se osjeća bolje nego prije, a tako i izgleda.

'Je l' mi žao? Nije, jer sada, kada obučem nešto, finije mi stoji; nisam sva vulgarna. Devedeset i devet posto ljudi me ne prepozna sada kada me vide. Malo sam se uozbiljila, malo sam smršavila. Ipak, nikad nisam zažalila zato što sam bila u 'Noćnoj mori', ni što sam se tako glupirala. Znam tko sam, a moraš glumiti i sisatu glupaču', iskrena je Slađa, otkrivajući da ima u planu početi se baviti pjevanjem.