PUKNI, PUŠKO!

Clintonima se napokon osmjehnula sreća

18.04.2014 u 10:25

Bionic
Reading

Kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i bivše američke državne tajnice Hillary Clinton očekuje svoje prvo dijete

Chelsea Clinton podijelila je sretnu vijest s okupljenima na događanju u New Yorku na kojem je bila prisutna i njezina majka.

'Marc i ja jako smo uzbuđeni jer ćemo krajem ove godine dobiti svoje prvo dijete. Nadam se da ću svojem djetetu biti jednako dobra majka kao što je moja bila meni', rekla je Chelsea, a prenosi Huffingtonpost.


Bill i Hillary već dugo priželjkuju unuke, a bivša državna tajnica nije skidala osmijeh s lica dok joj je kći obavještavala javnost o trudnoći.

Nedavno se doznalo da je Australka Simone Ayesa, trenerica fitnesa, otkrila da pomaže supružnicima Chelsea Clinton i Marcu Mezvinskom da poprave svoj odnos zahvaljujući vježbama koje su osmišljene s ciljem da začine seksualni život. Simone, koja je radila sa zvijezdama poput Matta Damona i Kirsten Dunst, napravila je pravo čudo od njih. Prije nego što su preko prijatelja saznali za Simone, brak im je bio blizu kolapsa. Chelsea je oduševljena rezultatima treninga koji su suprugu i njoj dali unutarnji mir te ih doveli u formu.