JELENA ROZGA:

Moj biološki sat odavno je izgubio bitku

18.04.2014 u 09:34

Bionic
Reading

Kako izgleda jedan dan u životu Jelene Rozge, otkrila je u intervjuu za Studio

'Budući da je moj biološki sat odavno izgubio bitku i pomirio se s time da ne idem u krevet prije tri-četiri ujutro, postalo je uobičajeno da se budim iza podneva. Rijetko se budim sama, to mi nikako ne uspijeva, ali mi pri buđenju pomaže moj psić Ringo. Uskoči u krevet, prilijepi se uz mene i šapicama me poziva na igru. U krevetu, dok se još nisam ni razbudila, odmah uzimam mobitel i provjeravam pozive i poruke. Svako jutro dočeka me gomila mailova i poruka', rekla je Jelena za Studio Jutarnjeg lista. Dodaje kako je ovisna o mobitelu. 'Prije ću u svoju torbicu staviti punjač za mobitel nego sjajilo za usta', kaže.


A kako joj izgleda dan? 'Ako je lijepo vrijeme, uglavnom doručkujem vani s društvom uz kavicu. Prije toga svratim u obližnju pekarnicu, kupim neko fino pecivo te s prirodnim sokom od naranče i nescafeom od vanilije započinjem novi dan', objašnjava.

Kada je riječ o privatnom životu i obvezama, ističe kako je vrlo neorganizirana osoba. 'Sve ostavljam za zadnji trenutak, uvijek kasnim ili ne stignem napraviti ono što sam namjeravala. Prijatelji znaju da većina mojih dogovora od prethodnog dana uglavnom pada u vodu, tako da kavu koju sam dogovorila za podne ne pijemo prije 14 sati', kaže Jelena koja, kada nije na putu ili turneji, gotovo uvijek ruča kod roditelja.