BARBARA KOLAR:

'Bespogovorno obučem sve što mi odredi stilistica'

17.04.2014 u 12:21

Bionic
Reading

O njenom dekolteu, stasu i doskočicama pričaju svi. Već se zna da se subotom s posebnom pažnjom prati što je obukla u novoj epizodi 'Zvijezde pjevaju'

Voditeljica Barbara Kolar oduševljava haljinama i odijelima koje oblači u showu 'Zvijezde pjevaju'. Svojim stylinzima zabavlja javnost svake subote, a mnogi to rado i komentiraju. Nekada laskavo, a nekada kritički.


'Privatno se oblačim kako meni paše i ono što se meni sviđa. Za televiziju isključivo slušam mišljenje stilistice. Što stilistica HRT-a Nataša Svekler izabere, ja bespogovorno obučem. Imam tu profesionalnu i privatnu sferu koje su inače strogo odvojene', rekla je Barbara koja se na Schwarzkopf Cro A Porteru posebno veselila reviji Matije Vuice i Tea Perića.

Barbaru Kolar veseli što se u 'Zvijezdama pjevaju' događaju neki noviteti. Svi natjecatelji se trude svidjeti Zrinku Tutiću, tako da je u jednoj emisiji dobio cvijet i šešir, a Tina Katanić i Marko Tolja su pjevali i njegovu pjesmu.

'On je novo lice u žiriju koje se pokazalo i kao najkomunikativnije. Najviše se šali. Upravo iz te perspektive su ga doživjeli kao nekoga s kim se mogu šaliti na taj način. Vjerujem da ga nitko nije htio snubiti, vjerojatno bi to pokušali napraviti negdje iza kamere', rekla je Barbara kojoj se mnogi žale zašto je ispala Renata Sabljak.

'Očito nije isto imati simpatizere i glasače. Već neko vrijeme slušam suze svih kako je ispala Renata Sabljak, jer ona ima predivan glas. To je točno, ona pjeva k'o slavuj, ali zato valja i glasati za onoga za koga navijate', dodala je Barbara.