ZAJEDNO NA CRVENOM TEPIHU

Nakon 13 godina se odvojili, ali ipak jači su od razvoda!

17.04.2014 u 10:57

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Getty Images

Bionic
Reading

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas jači su od razvoda, a to su dokazali i na premijeri predstave 'The Library' redatelja Stevena Soderbergha u New Yorku

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones u kolovozu prošle godine potvrdili su višemjesečna medijska nagađanja. 'Istina je, rastajemo se', objavili su. No čini se kako je ono što ih veže ipak jače od onoga što ih razdvaja. Jer ovi bivši supružnici jači su od razvoda, a to su dokazali i na premijeri predstave 'The Library' redatelja Stevena Soderbergha u New Yorku.


Oboje glumaca imali su prilike raditi s njime u više navrata. Douglas je glumio u njegovim filmovima 'Traffic', 'Haywire' i 'Behind the Candelabra' dok je Zeta-Jones radila s njim u 'Oceanovih 12', 'Side Effects' i 'Trafficu'.

Zeta Jones tom je prilikom pokazala novu frizuru, a u dugoj crnoj dekoltiranoj haljini bila je vrlo senzualna.

Hollywood je ostao potpuno šokiran prošle godine, kada su nakon 13 godina braka otišli svatko u svoj stan kako bi 'razdvojeni neko vrijeme, rekapitulirali svoj brak i nastavili raditi na njemu', no čini se da su u tome itekako uspjeli. Njihov zajednički izlazak mnoge je iznenadio i izmamio im osmijehe na lica.