SEKSI NA PLAŽI

Ovako je nekada zavodila Mirta Šurjak

16.04.2014 u 10:19

  • +2

Mirta Šurjak

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klarić

Bionic
Reading

Iako je nekada težila upadljivu izgledu, Mirta Šurjak i sama je priznala kako danas mnoge stvari ne bi radila zbog ljepote te kako teži prirodnom izgledu zbog kojeg danas izgleda ljepše no ikad

HTV-ova sportska novinarka Mirta Šurjak oduvijek je voljela eksperimentirati s modom i ljepotom. Iako nam je svojedobno priznala kako je kozmetički hedonist, ali da mnoge stvari zbog ljepote više nikada ne bi napravila, prisjetili smo se upravo tih dana u kojima je pažnju plijenila nekim drugim, upadljivijim izdanjima. Tada je više naglašavala obline, voljela tigraste i zmijske uzorke, ali i blajhanje kose zbog kojeg, kako nam je rekla, i dalje ispašta jer joj je kosa oštećena.


'S godinama i iskustvom došla sam do spoznaje da zbog ljepote više nikad ne bih probala ono što mi dugoročno može nanijeti štetne posljedice. Kao npr. solarij, blajhanje kose i stavljanje umjetnih trepavica, čije ljepilo jako oštećuje i slabi prirodne trepavice', rekla nam je nedavno Mirta koja je danas, u ranim tridesetima prirodnija i ljepša no ikad.

Dijelom zbog činjenice da prednost daje onoj 'manje je više', a dijelom zato što, otkako je postala majka, sjaji nekim posebnim sjajem.