SVADBENA ZVONA

Udaje se bivša cura Milana Popovića

14.04.2014 u 13:56

Bionic
Reading

Srpska glumica koja godinama živi i radi u Hollywoodu potvrdila je da se zaručila i da se uskoro udaje

Lijepa glumica Marija Karan nedavno je rekla da se još ne planira udati, no iznenada je promijenila odluku. Marija nije htjela otkriti ime svog dečka, ali ipak se doznalo u koga je lijepa glumica sretno zaljubljena.

Njen izabranik i budući muž je Joel Lubin, holivudski producent i agent koji zastupa neke od najvećih holivudskih zvijezda: Toma Cruisea, Colina Farrella, Zeca Efrona, Jennifer Aniston, Ashtona Kutchera i mnoge druge.


'Marija i njen budući suprug raduju se vjenčanju i željeli bi da svadba bude u Beogradu. Njih dvoje će uskoro precizirati datum i mjesto vjenčanja, a planiranje i organizacija slavlja je u tijeku', stoji u priopćenju glasnogovornika Marije Karan koje je objavio srpski Blic

Beograđanku Mariju Karan mediji su povezivali s Milanom Popovićem, Petrom Kapisodom i Franom Lasićem. Njen prvi film je 'Kad porastem bit ću kengur', a poslije njega snimila je 'Jesen stiže Dunjo moja' koji je režirao Ljubiša Samardžić. Godine 2007. s Nikolom Kojom i Bogdanom Diklićem pojavljuje se u filmu 'Četvrti čovjek' režisera Dejana Zečevića. Nakon toga s Brankom Tomićem glumi u britanskoj drami 'Taksist' Henrika Nortona.

Milan Popović i Marija su dugogodišnji prijatelji, a mediji su zapazili da su zajedno bili na dočeku pravoslavne Nove godine. Marija je dosad bila u vezi s Petrom Kapisodom, crnogorskim rukometašem, a to je bila javna tajna.

Lijepa Marija je već zagolicala maštu hrvatskih medija kada se pričalo da je u vezi s Franom Lasićem, no sve te priče su sada nevažne jer je Marija svoje srce dala Joelu koji voli Srbiju te je oduševljen kavanama, hranom i običajima.