DOLORES LAMBAŠA:

'U Dikanovoj su se kosi smirili svi vjetrovi svijeta'

20.08.2009 u 14:44

Bionic
Reading

Dolores Lambaša je na blogu svog fan cluba otkrila da je Dikana čekala stoljećima te da mu se nijedan muškarac u zemlji ne može suprotstaviti, zatim da je Mia Begović frustrirana jer je cijeli život provela u sjeni svoje sestre Ene, a vulgarno se obrušila na ni krivu ni dužnu Josipu Pavičić, nazivajući je poluživim bićem koje stalno treba reparirati

Intervju je Dolores fan clubu dala zato što ima puno povjerenje u njegovu objektivnost, a pretpostavljamo da objektivnosti pridonosi činjenica koju nam je otkrila sama Dolores, potvrdivši da je intervju autentičan te da nije riječ o podvali. Intervju je, naime, odlučila dati svojoj prijateljici, budući da je 'većina urednika glavnih medija korumpirana' te je stoga hrabra Dolores odlučila preuzeti inicijativu i spriječiti daljnju 'namjernu idiotizaciju našeg naroda'.

O svojoj ljubavi prema Radeljaku kaže da ga je 'čekala stoljećima, u svim prošlim životima' te da 'su se u njegovoj kosi smirili svi vjetrovi svijeta, ali i razigrali'. Njemu se, kaže Dolores priznajući vlastitu patetiku, u Hrvatskoj nijedan muškarac ne može suprotstaviti po kvalitetama, od kojih, između ostalih, navodi i da je 'svoj ispunjen i lijep život proveo s najljepšim i najuspješnijim ženama u bivšoj Jugoslaviji, a i šire', što mu mnogi očito ne mogu oprostiti.

O odbijanju Mije Begović da komentira novu ljubav svog šurjaka Dolores je rekla da 'gospođa Mia nema što komentirati' te da nju treba žaliti jer je ona ranjena i frustrirana činjenicom da je cijeli život živjela u sjeni sestre Ene. Dolores treba jedino podrška samog Dikana i njegove uže obitelji, kazala je.

Nadalje, tjednik Arena nazvala je 'najsmješnijim listom u Hrvatskoj', a njegova glavnog urednika Marka Cigoja nazvala je 'čovjekom po Bogu obilježenim', preciziravši što je time mislila. 'Njegova sudbina je tužan kraj, zamračena uma zbog svih grijeha koje je počinio, u nekom kutu vlažne bolničke sobe, s lutkom na napuhivanje pokraj uzglavlja', nemilosrdna je Dolores. 'Znam da mora pisati takve članke jer silikonske usne, grudi, vjeđe i ostali dijelovi tijela njegove supruge Josipe Pavičić Yo koštaju i stalno ih treba reparirati. Osim toga, njegov odabir žena, koje su sve redom silikonski napuhana poluživa bića, govori dovoljno o njemu kao osobi. A možda je ta moja primjedba i netočna jer je dotični gospodin toliko pogrbljen da vjerojatno i ne vidi lica svojih odabranica', nemilosrdno ga je častila Lambaša, zaključivši da što ga uopće ona ima komentirati.

'Objektivna' novinarka koja je uspjela dobiti intervju svoje prijateljice Dolores Lambašu je opisala kao 'jednu od najinteligentnih i najzanimljivijih mladih glumica koje je imala priliku upoznati na ovim prostorima', kao 'jedno meko i krhko biće preplašenih očiju, umilna glasa, bogate mašte, ali s druge strane i opasne vučice koja točno zna što hoće'. Koliko je u tome istine, procijenite sami na spomenutom blogu