PAKOSTIMA NEMA KRAJA

Do kada Milan namjerava ponižavati Severinu?

11.04.2014 u 07:01

Bionic
Reading

Taman kada smo pomislili da će odlukom suda o skrbništvu nad malenim Aleksandrom prestati javni ispadi glavnih aktera sapunice Popović-Vučković, u kratkom su nas roku demantirali

Iako se Severina uglavnom suzdržava od bilo kakvih izjava te njezino mišljenje dospijeva u medije isključivo preko odvjetnice, Milan se ne libi jasno i glasno reći što misli, a pritom se želi predstaviti kao brižan i odgovoran otac, da bi istovremeno imao potrebu iznova poniziti svoju donedavnu partnericu u medijima.

Odličan primjer za to dva su intervjua koja je Milan dao u razmaku od samo nekoliko dana - jedan za hrvatske, a drugi za srpske medije. U jednom tvrdi da komuniciranje preko odvjetnika nije normalno, a i da se njega pitalo, nikad ne bi došli u takvu situaciju. Zatim naglašava da sina kupa i čuva sam, bez pomoći dadilja, da bi se volio dogovarati sa Severinom i znati tko ga čuva dok ona putuje te da bi bilo logično da maleni za to vrijeme bude kod oca. Istovremeno, u drugom intervjuu ističe da je njegova veza sa Severinom bila roditeljska, nikako emotivna, te da je emotivnom prestala biti sredinom 2011, a Aleksandar je tek tada začet. No pakostima tu nije kraj. Milan se javno zabrinuo pitajući se kako će svom djetetu jednog dana objasniti majčin kućni video?


Teško je shvatiti potrebu da se sav prljavi veš propale ljubavne veze opetovano iznosi u javnosti (podsjetimo, sličnim je izjavama u velikom intervjuu za Gloriju Milan već ranije izazvao nevjericu), a Severina pokušava riješiti sve daleko od očiju javnosti i uglavnom se uspješno suzdržava od sličnih ispada. Doduše, ponekad ni ona ne odoli pecnuti bivšu ljubav citirajući svoju mamu kojoj je 'sad žao pršuta koji mu je poklonila' ili spominjući da ju je bilo sram kada je Milan svakodnevno medijima slao priopćenja za javnost, gotovo kao Papa – urbi et orbi

Iako Severina već dulje vrijeme šuti i stoički trpi njegove istupe koji bi se ipak trebali ticati samo njih dvoje, Milana kao da nije zadovoljila ni sudska presuda i formalni završetak bitke za sina - odlučio je nastaviti medijski rat s majkom svoga djeteta. Unatoč tome što i sam stalno naglašava da oboje trebaju prakticirati ono što je najbolje za njihova sina, opet je, čini se, sam sebi skočio u usta.

Ljuti ga, kaže, loša komunikacija sa Severinom vezano uz dijete, no kao da je zaboravio to da obračun s njom putem medija zasigurno neće pomoći ni njihovom odnosu, a ni dobrobiti njihovog djeteta.