U ULOZI MODELA

Ni nakon operacije Severina ne miruje

04.04.2014 u 15:51

Severina postala zaštitno lice kožnih narukvica Brainstorm by mm

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Grubišić

Bionic
Reading

Iako je prije tek mjesec dana operirala nogu, Severina ne miruje, već marljivo radi. Sada se ponovno našla u ulozi modela, ovoga puta za narukvice na kojima su ispisani stihovi njezinih pjesama

Nove hit kožnate trake '3 u 1' brenda Brainstorm by mm nose se kao narukvica, remen i držač za naočale ovješen oko vrata, a čim su se pojavile na tržištu, osvojile su cijelu regiju. A kako i ne bi, kad je njihovo zaštitno lice najveća regionalna zvijezda Severina, čije su omiljene trake one s ispisanim stihovima pjesme 'Prijateljice', koju je napisala još krajem srednje škole.


Uz Severinin hit, na trakama Brainstorm by mm, iza kojeg se krije Marijana Marinović, novinarka i lifestyle urednica časopisa Gloria i GloriaGLAM i njezin otac, majstor starog kova Joško Marinović, ispisana je i riječ ljubav na deset svjetskih jezika, kao i priča o ljepotama Hrvatske pod nazivom Fairytale of Croatia.

Svaka je traka napravljena ručno u Hrvatskoj, a koliko su u kratkom vremenu osvojile poznate osobe, najbolje svjedoči to da ih nose i glumice Leona Paraminski i Ivana Roščić, glumac Mislav Čavajda i top model Helena Šopar, koja je ujedno i ambasadorica brenda na svjetskoj modnoj sceni.