Estrada RAZLIČITA MIŠLJENJA

Anne Hathaway nogirala Raffaella zbog uvelog cvijeća

  • Autor: tportal.hr
  • 17.12.2008 18:17:10
  • 17.12.2008 15:00:00

Anne Hathaway tvrdi da je kap koja je prelila čašu u vezi s njezinim bivšim dečkom Raffaellom Follierijem to što je on htio baciti uvelo cvjeće trešnje, koje je ona željela još neko vrijeme ostaviti smatrajući ga i dalje lijepim

Holivudska glumica Anne Hathaway otkrila je pravi razlog zašto je još u lipnju ostavila Talijana Raffaella Follierija s kojim je u vezi bila gotovo pet godina.

Navodno je razlog uvenulo cvijeće koje je Anne željela zadržati jer ga je, unatoč tomu što nije bilo svježe, smatrala lijepim, dok je Raffaello htio da se cvijeće baci. 'Cvijeće je trajalo mjesec dana i bilo je lijepo čak i kad je uvenulo. Raffaello uvijek želi da sve bude otmjeno i savršeno, pa je rekao našoj spremačici da baci cvijeće. Tada sam znala da imamo drugačiji pogled na svijet', rekla je mlada glumica koja se proslavila u filmu Vrag nosi Pradu.

Annein bivši dečko trenutno je u zatvoru, gdje služi četverogodišnju kaznu zbog pranja novca i prijevare. To je bio događaj koji je definitivno poljuljao do tada stabilnu vezu, ali očito je scena s uvenulim cvijećem bila kap koja je prelila čašu.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više