BAŠ JE SLATKA

Evo zašto je Blaće žena koju morate voljeti

29.03.2014 u 10:31

  • +6

Poznati na trećoj večeri Perwoll Fashion.hr

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Antonija Blaće zbilja zna kako izgledati neodoljivo i neopterećeno. U jednoj super i pomalo ležernoj kombinaciji, koju slobodno može prošetati i zagrebačkom špicom, oduševila je na Perwoll Fashion.hr-u. Trendi hlače cvjetnog uzorka kombinirala je na basic sivu majicu i sportsku jaknu i izgledala sjajno

Treće večeri Perwoll Fashion.hr modnu publiku oduševili su yuppie muškarci u elegantnim odjelima by Boris Banović, eksplozija uzoraka s prepoznatljivim potpisom Zorana Aragovića, ženstvenost koju diktira Marina Desigan, futurizam Marije Kulušić i voluminoznsot Ana Marie Ricov.

Iz prvog reda u modnim pričama uživali su i brojni poznati. Anita Dujić, Ines Preindl, Marijana Batinić, Antonija Blaće koja je ležernim stylingom prikladnim za kavu, ali i večernji izlazak, pokazala zašto je žena koju jednostavno morate voljeti. Neopterećena, nasmijana, uvijek spremna na šalu i smijeh, lijepa Antonija oduševila je i neopterećenim pristupom odijevanju i to na modnom događanju.

Trendi hlače cvjetnog uzorka kombinirala je na basic sivu majicu i sportsku jaknu. Antonija zbilja zna kako izgledati neodoljivo i u jednoj super kombinaciji koju slobodno može prošetati i zagrebačkom špicom.