FRAJERI TU NE PALE

Za njima sline muškarci, ali one više vole žene

20.08.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ove žene se ne libe otvoreno iskazati koliko im je vlastiti spol privlačniji od suprotnog, tako da osim u ljubavnim i romantičnim, neke od njih uživaju i u bračnim vezama sa svojim partnericama

Budući da je licemjerje jedno od većih pošasti ljudskog roda, većina homofobnih muškaraca (ali i žena) vjerojatno ne bi imala ništa protiv da proviri u njihove ložnice i uživa u prizoru onoga što se tamo eventualno događa, dok u javnosti po svoj prilici i ne bi tako blagonaklono gledali na njihov životni izbor. No ove dame zahvaljujući svjetskoj slavi koju su stekle baš i ne moraju strepiti hoće li im neki primitivac razbiti glavu nasred ulice, već mogu slobodno živjeti po vlastitom izboru, a ostaje pitanje kada će to u potpunosti postati moguće i ženama koje ne uživaju u zvjezdanom statusu.

Ljepotica i supruga

Portia de Rossi


Ova prekrasna plavokosa glumica rođena 1973. godine u Australiji zasigurno je san svakog muškarca. Iako je tri godine provela u braku s muškarcem, holivudske glasine govore kako je to bilo samo zato da dobije zelenu kartu za Ameriku, a i sama je priznala da to 'očito nije bilo za nju'. Prije no što se prošle godine vjenčala s Ellen DeGeneres, koja također već dugo vremena ne skriva svoj odabir, zanosna je Portia hodala s kontesom Francescom Gregorini, talijanskom glazbenicom i pokćerkom Ringa Starra. Iako je Portia redovno na listama najseksipilnijih žena na svijetu, sa sadašnjom je suprugom 2007. godine bila i na listi najutjecajnijih poznatih parova.

Dvije slatkice?
Heather Matarazzo

Ova dvadesetšestogodišnja glumica manje je poznata po imenu nego po licu, budući da smo je mogli vidjeti u nizu holivudskih uspješnica poput 'Đavoljeg odvjetnika', 'Hostela', 'Vriska' te 'Princezinih dnevnika'. Heather je sigurna da je homoseksualka otkad je prvi put poljubila djevojku, a danas je zaručena s Caroline Murphy, no ne supermodelom, već jednom sasvim običnom djevojkom. Njihove su zaruke prema svemu sudeći bile vrlo romantične, budući da su jedna drugu naizmjenično zaprosile, a slove za jedan od najslađih ženskih parova u Hollywoodu.

Cynthia Nixon


Iako iza sebe ima tridesetogodišnju glumačku karijeru, Cynthia je daleko najveću slavu stekla ulogom odrješite i jezičave odvjetnice Mirande u kultnoj seriji 'Seks i grad'. Iako je kao vatrena crvenokosa u seriji golicala maštu mnogih u vrlo slobodnim scenama seksualnog čina na najrazličitije načine, Cynthia je prije pet godina započela vezu s Christine Marinoni. Premda je bila u braku s Dannyjem Mozesom petnaest godina te s njim ima dvoje djece, kada je srela Christine odlučila je okrenuti novu životnu stranicu. 'Ne osjećam da sam se promijenila po pitanju seksualne orijentacije. S muškarcima sam bila cijeli život jer se nikad prije nisam zaljubila u ženu. No kada jesam, to mi se nije činilo neobičnim', vrlo je pragmatično objasnila Cynthia, dodavši da je ona samo žena koja voli drugu ženu. Zaruke s Christine Marinoni objavila je u svibnju ove godine prilikom govora koji je održala tijekom velikog mitinga za potporu istospolnim brakovima koji se održao u New Yorku, pri čemu je dobila podršku kolegice iz 'Seksa i grada' Kristin Davis.

Supruge, ali i majke!
Tammy Lynn Michaels

Ova je američka glumica poznatija po svojoj seksualnoj orijentaciji nego po ulogama te je nezaobilazna figura holivudske gay scene. Ponajviše zbog toga što je već šest godina u braku s rokericom Melissom Etheridge, s kojom ima vrlo neobičnu obitelj. U braku s Melissom Tammy Lynn je na svijet donijela blizance, a Melissa je pak već imala svoje dvoje djece kada je stupila u brak s njom. Sve u svemu, ove dvije zvjezdane mame imaju ukupno četvero djece, a sva su začeta zahvaljujući velikodušnim donacijama muškaraca kojima ne smeta to što imaju biološku djecu koju ne poznaju, a niti ona poznaju njih.

Lindsay Lohan


Kao što se to događa mnogim dječjim zvijezdama, danas dvadesettrogodišnja Lindsay je izrasla u osobu koja je neprestano na granici problematičnog ponašanja te u javnosti plijeni pažnju svojim ekscesima koliko i filmskim ulogama. Nakon određenog broja dečkiju, Lindsay je odjednom, pomalo u maniri zločeste i razmažene zvijezde, odlučila započeti vezu sa ženom. Izbor je pao na Samanthu Ronson, glazbenicu koja potječe iz vrlo imućne londonske obitelji, no kao i Lohan pomalo voli prkositi ustaljenim normama i svojoj obitelji. U medijima se kao par Lindsay i Samantha spominju od 2008. godine, a same su u nekoliko navrata dale proturječne odgovore na pitanje jesu li u vezi. Iako se Lohan izjasnila da nije lezbijka, no da se ne želi trpati ni u kakve ladice, ipak je u nekoliko navrata priznala da voli Samanthu te se čak putem medija obratila njenom ocu, koji vezu nije odobravao. A da su u pitanju bili snažni osjećaji, dokazala je sama Lohan, koja je prošlih mjeseci bila često u Londonu, pokušavajući spasiti svoju vezu sa Samanthom. To joj po svemu sudeći baš i nije uspjelo, budući da joj je draga jednog dana spakirala stvari u vrećice i ostavila ih pred vratima svoje kuće, na opću radost marljivih paparazza koji svojim neumoljivim fotićima nisu propustili ovjekovječiti i taj trenutak.

Clementine s mamom
Clementine Ford

Kći glumice Cybill Shepherd, Clementine je i sama glumica, iako dosad nije ostvarila zapaženiju ulogu od one u sapunici 'The Young and the Restless'. No Clementine ne samo da je lijepa na majku, već je i poznata medijima, a svoju seksualnu orijentaciju tridesetogodišnja Clementine ne skriva od veljače ove godine. Mama joj pruža podršku, a čini se da je to praksa još otkad je Clementine bila tinejdžerica. 'Moja braća i ja smo kući dovodili i muškarce i žene, dokle god su se ponašali ljudski, to i nije bila velika stvar.' Kada se naljutila što je jedan tabliod od toga napravio priču, porekla je cijelu stvar, da bi nedugo nakon priznala da se ipak neće 'vratiti u ormar', već da je samo bila iznervirana izvrtanjem svojih riječi.Malo vole muškarce, pa malo žene

Čak i kada je riječ o Hollywoodu, zvijezda koje po vlastitom nahođenju vrludaju čas među frajerima, a čas među damama mnogo je više od onih koje su se javno odlučile samo za žene.

Tako Queen Latifah nikako da potvrdi je li zaista već pet-šest godina u ljubavnoj vezi sa svojom osobnom trenericom Jeanette Jenkins, kao što ni glumica iz kriminalističkih serija Jorja Fox ne želi ni zucnuti o tome jesu li glasine koje u holivudskim kuloarima kruže o njenoj seksualnosti istina ili samo snoviđenja besposlenih kritičara i obožavatelja. Najveća partijanerica epohe Paris Hilton stalno je pod optužbama da se voli ljubiti s djevojkama, dok pjevačica Nelly Furtado priznaje da je osjetila privlačnost prema ženama, iako se smatra heteroseksualnom. Megapopularna megamama Angelina Jolie, često proglašavana najljepšom i najseksipilnijom ženom na svijetu, otkrila je da je biseksualka, doduše mnogo prije epohe Brada Pitta i marljivog sakupljanja i rađanja djece. Bila je opako zaljubljena u supermodel Jenny Shimizu, s kojom je bila čak spremna ući u brak. Shimizu pak tvrdi da je imala vrlo erotičnu vezu ni s kim drugim doli s kraljicom popa Madonnom, a bila je i u kratkom braku s Rebeccom Loos koja se pak proslavila zavođenjem oženjenog Davida Beckhama. I seksipilna Megan Fox je nedavno otkrila da je kao osamnaestogodišnjakinja bila u strastvenoj vezi sa striptizetom po imenu Nikita, koja je Foxicu tjerala u ludilo polaganim striptizom uz Aerosmithove balade. Unatoč tome Megan se ne osjeća kao lezbijka te je zaručena s glumcem Brianom Austinom Greenom.