FOTKA IZ 1994.

Uh, kakav je zavodnik Edo Bočkaj bio već sa 17!

26.03.2014 u 13:11

Bionic
Reading

Eduard Bočkaj objavio je fotografiju na Instagramu staru čak 20 godina, na kojoj se itekako vidi da će se nekoliko godina kasnije naći na listi najzgodnijih Hrvata

Eduard Bočkaj s bivšom djevojkom

Da je Eduard Bočkaj još u mlađim danima bio fatalni zavodnik, dokazuje i fotografija koju je objavio na Instagramu, a koja je snimljena 1994. godine na Mrežnici, na koju je s društvom često odlazio na odmor.

Tada mu je bilo tek 17 godina, no već je naveliko zavodio ljepši spol. Ipak, godine su mu samo išle u prilog, pa danas ovaj uspješni poduzetnik slovi kao jedan od najpoželjnijih domaćih neženja. Stoga nije ni čudo da su na njegov šarm pale mnogobrojne ljepotice.


Nakon razvoda od Dine Štern, s kojom je u devet godina braka dobio dva sina, ljubio je Sandru Maričić, družio se i s atraktivnom Brazilkom Camile Kamei, a zadnja veza s fatalnom Miss Srbije Tijanom Rakić pukla je nakon što ju je prevario, kako nam je ispričala za tportal.

Ovaj 37-godišnji zaljubljenik u motore, brze automobile, putovanja i žene koji živi na relaciji Monaco-Zagreb, unatoč nestašnom karakteru, uživa status jednog od najzgodnijih Hrvata koji je, sudeći po fotki, osigurao još prije 20 godina.