LJUBI GA

Otkrivamo tko je najvažniji muškarac u Rozginu životu

21.03.2014 u 12:39

Bionic
Reading

Na jedinstvenom događaju proslave 16. rođendana časopisa Cosmpolitan uz samostalnu modnu reviju ELFS-a, s Jelene Rozge nije se mogao skinuti pogled. Pjevačica je oduševila stavom i malom izazovnom crnom haljinom modnog studija VAIN te se odlično zabavljala, a u čavrljanju s nama nikad nije bila iskrenija

Tvoj novi singl 'Okus mentola' ima sve preduvjete za veliki hit. Je li to bila ljubav na prvo slušanje?
Apsolutno. Kad mi pjesma sjedne na prvu, onda je to, to. Kako svaku pjesmu radimo po dva mjeseca, želim je razraditi do najmanjih detalja, naporna sam u tome. Da su Tonči i Vjekoslava tu, to bi rado potvrdili. Volim da to stvarno ispadne kako treba. Onaj dio 'ljubi me, ljubi me, ne prekidaj', odmah mi se svidio. Znala sam da će to biti simpatično i drugim ženama.

Već ti onda čestitamo na hitu…
Ma tekst stvarno ima težinu. Imam djeda koji je hvala Bogu zdrav i živ, a imat će 95 godina za mjesec dana. U petak je bila promocija spota i ja sutradan dolazim na ručak kod mame. Ja ga ljubim, jer ga moram ljubiti kad god dolazila i odlazila, pa makar to bilo četiri puta u danu, a govori on meni: 'Ljubi me, ljubi me, ne prekidaj.' Rekla sam, to je to, imamo hit.

Pripremaš turneju; rijetko si na rezervi s energijom?

Najbolja sam kad radim. Kad ne radim onda sam skroz luda. Ne znam što ću sa sobom. Mislim, da nema ovog posla, ja ne bih bila ja. Najbolja sam, za sebe i za okolinu, kad pjevam, radim i stvaram. Jako sam sretna zbog nove pjesme, kao dijete kad dobije prvu lizalicu. Osjećam se kao da je ovo moja prva pjesma, moj prvi solo album. Prošli petak sam bila u najvećoj tremi. Kao, premijera je, što sad? Disala sam na škrge. Mama nije mogla vjerovati. Valjda me taj pritisak i želja da bude sve kako treba stisnuo. Novi album bi trebao izići početkom ili sredinom šestog mjeseca.

Najavila si i turneju?

Da, tijekom devetog mjeseca. To je moja najveća želja, a onda kad prođe turneja, uzet ću malu pauzu. Neću nestati, bit ću tu. Dok budem na svoju bebicu pazila, radit ću na novim pjesmama. Glazba je moj pokretač.

Stvarno želiš biti majka, sada otvoreno govoriš o tome…
Jako želim bebu. Mogu ja pričekati još koju godinu, mlada sam, ali želim je.

Izgledaš sjajno večeras. Jesi li privatno nekad starim trenerkama i tenisicama?
Uvijek. Do maloprije sam bila u tenisicama. Privatno sam non-stop u njima. Biti u štiklama stalno, nije baš prirodno, a nisam tako mala da baš moram. Najljepša žena je ona koja je sigurna u sebe. Ne treba joj ni štikla, ni brdo šminke da bi sebi bila lijepa.