BORIS BANOVIĆ:

'Žene se pale na kromanjonce!'

17.08.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Boris Banović iz Sarajeva, gdje je promovirao svoj literarni prvijenac 'Vodič za urbane frajere', za tportal govori o knjizi, motivaciji i inspiraciji za nju, o Balkancima, kromanjoncima i još mnogočemu

Je li Balkanac izumrla vrsta u novim modnim svjetovima ili ga čak ni sam Guru ne može ukinuti? Je li primitivac nepromijenjeno stanje ili se da izliječiti? Može li se ženu osvojiti bečkim manirama ili je to samo mit kojim majke tješe vječne stare dečke? Je li vječno žensko pitanje što dečku kupiti za Valentinovo napokon riješeno?

Na ta i još mnoga pitanja odgovorio nam je Boris Banović u sarajevskom video intervjuu. Osim toga, rekao nam je sve o motivima za pisanje knjige, inspiraciji i vlastitim iskustvima koja su ga učinila urbanim gospodinom. U intervjuu pogledajte i u kojim sve pogledima će vas knjiga izmijeniti i hoćete li lakše uhvatiti curu nakon što prođete Borisov test finoće, ili je za to ipak potrebna doza balkanštine. Ako na sva svoja pitanja odgovore možda nećete pronaći u intervjuu, tu je 'Vodič za urbane frajere', riznica finog znanja.