PODRŠKA OBITELJI

Madonna u Beograd dovodi kćer Lourdes

15.08.2009 u 09:22

Bionic
Reading

Pop kraljica Madonna koja će 24. kolovoza nastupiti na Beogradu, sa sobom dovodi i dvanaestogodišnju kćer Lourdes. Još uvijek nije poznato hoće li Madonna u Srbiju dovesti i svog mlađanog dečka Jesusa Luza

Lourdes Maria Ciccone Leon, čiji je otac fitnes trener Carlos Leon s kojim je Madonna bila u kraćoj vezi sredinom devedesetih, pratila je svoju majku na skoro svim koncertima ovog ljeta, a s mamom je bila i u Budvi.

Madonnina kći za vrijeme koncerta na Ušću bit će smještena u luksuzno opremljenoj prikolici s klima-uređajem, velikim televizorom, glazbenom linijom i hladnjakom, objavio je srbijanski Blic. Lourdes će nastup, gledati s pozornice, iza plesača i zaklonjena od pogleda publike.

Zanimljivo je i da se Lourdes koja nevjerojatno nalikuje na Madonnu iz mladih dana, sprema krenuti majčinim stopama. Prvi korak je pojavljivanje u spotu za Madonin novi singl 'Celebration'.

Inače, za Madonnin beogradski koncert dosad je prodano više od 25.000 ulaznica, a promjenjena je i lista pjesama u odnosu na prošlu godinu, pa će Madonna u Srbiji pjevati tri nove pjesme.