LIJEPA GLUMICA

Ne izgleda li Bojana jednostavno sjajno?

08.03.2014 u 15:02

Bionic
Reading

U zagrebačkom baru Hemingwayu održana je 2. noć carica, koja je bila posebno mjesto za proslavu Dana žena. Cijeli događaj podržala je i slavna glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je na Noć carica stigla direktno iz kazališta Gavella

Druga noć carica, koja se održala u Hemingway baru u Zagrebu, bila je posebno mjesto za žene, koje su tijekom večeri uživale u carinjenju pet 'običnih' žena NAJcarica, rock'n'roll pjesmama, smijehu, podjeli karanfila i zabavno-humorističnom show programu.

Više od 200 okupljenih žena podržalo je rad SOS mama – carica dječjih sela te im tako pokazalo da žene mogu itekako biti tu za druge žene, a osobito na Dan žena.

Prilikom primanja lente i krune, SOS mama Verica poručila je u missica stilu 'Mir u svijetu!' i od srca nasmijala sve prisutne te zahvalila za podršku radu SOS mama u SOS dječjim selima, a cijeli događaj podržala je i slavna glumica Bojana Gregorić. Na noć carica Bojana je stigla direktno iz kazališta Gavella, u kojem trenutno glumi u poznatoj predstavi 'Tri seste'.

Upravo je Bojana SOS mami Verici stavila krunu na glavu, a baš kao svaki put, Bojana je izgledala sjajno. Odjevena u jednostavnu crnu kombinaciju i s crno-bijelim šalom, glumica je doslovce blistala, nabacivši svoj široki osmijeh.