KRONOLOGIJA JEDNE LJUBAVI

Početak njihove veze šokirao je okolinu

10.03.2014 u 10:17

  • +6

Nataša i Joško

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Ljubav Nataše Janjić i Joška Lokasa bila je zabranjena, ali i prejaka da ne bi opstala

On je bio u braku s Ivanom Silom, a ona u vezi s Antoniom Nuićem. No kemija među njima bila je prejaka. Joško Lokas i Nataša Janjić spetljali su se 2008. godine tijekom snimanja serije 'Mamutica' gdje je on bio producent, a ona glumica. Svoju su ljubav čuvali u tajnosti i demantirali da je riječ o vezi. Zajedničke ručkove i sve češća druženja pripisivali su poslovnoj suradnji. 'Jako mi je smiješna ta konstrukcija. Poslovni smo suradnici jer sam glumila u njegovoj seriji. Gluposti su da se razvodi zbog mene. Joško Lokas mi je dečko jednako kao i Barack Obama', rekla je Nataša tada.

Ipak, paparazzi su ih ubrzo uhvatili na djelu. Par je uhvaćen kako se ljubi u Joškovom terencu parkiranom ispred Natašine zgrade u zagrebačkom naselju Trešnjevka te kako skupa izlaze iz glumičina matičnog kazališta Gavella nakon jedne od premijera. Nataši je tada bilo 27 godina, a njemu 11 godina više. Zbog mlade glumice Joško se u siječnju 2009. godine odselio od supruge i dvoje male djece. Nataša je ostavila Antonia Nuića s kojim je u vezi bila četiri godine i s kojim je kupila zajednički stan. Doznavši da mu supruga čeka treće dijete, Joško se ipak vratio Ivani. Nataša je na svom Facebook profilu tada napisala da 'nekoga voli, ali da je prekomplicirano'. Unatoč tome što mu je treće dijete bilo na putu, Joško je odlučio svoj život nastaviti s Natašom te se 2009. godine razveo od Ivane s kojom je u braku proveo osam godina.

Par se jako dugo skrivao od očiju javnosti, pa su se još u rujnu iste godine na viškoj svadbi glumca Gorana Navojca i koreografkinje Larise Lipovac neprestano izbjegavali, mada fotografima nije promakla njihova romantična, jutarnja šetnja otokom. U listopadu, nakon više od godinu dana, par se prestao skrivati te ih se sve češće moglo vidjeti kako zajedno uživaju na društvenim zbivanjima te kako na zagrebačkoj špici ispijaju kavu.

Njihova se veza nastavila jednako burno kako je i počela. O prvoj krizi mediji su brujali u proljeće 2010, no Nataša tada nije željela ništa reći osim da u blagdansko vrijeme ne komunicira s medijima. U lipnju 2012. njihovu su vezu navodno poljuljali financijski problemi. U glumačkim krugovima pričalo se kako je Nataši dosadilo financirati Joška koji bivšoj supruzi mora plaćati pozamašnu alimentaciju za njihovo troje djece. Joško im je ostavio i stan u kojem živi njegova obitelj. Na pitanje o krizi u vezi Nataša je komentirala: 'Živimo u vrijeme krize. Svi i sve je u vrijeme krize. Dokle god radimo na duhu, nema straha.' Ipak, oni su svojim zajedničkim izlascima i prisnošću to sve ubrzo demantirali.

U listopadu 2012. par se zaručio, a na Silvestrovo su uplovili u bračnu luku. Nakon obreda veliki tulum održao se u prostoru Tucmana, a osim obitelji na zabavi je bilo oko 250 uzvanika, među kojima i Jelena Veljača, Antonija Blaće, Goran Navojec, Filip Šovagović, Daniela Trbović, Lejla i Tarik Filipović. Iako je mladenka vješto uspjela pobjeći fotografima, Joško je stigao s osmijehom na licu, u casual izdanju, nimalo nalik klasičnom mladencu. Traperice, crna majica i crna vesta, na koje je neobavezno nabacio sivi sako, bio je njegov odabir za tu važnu večer. Nataša je vidno uzbuđena zabljesnula u raskošnoj vjenčanici s potpisom Matije Vuice, ukrašenoj kristalima Swarovski, lica zakriljenog dugačkim velom i praćena glazbom iz serijala 'Dinastija'. U bračnu luku su uplovili pred duplim kumovima: s Joškove strane Larisa Navojec i Stjepan Žujić, a s Natašine prijatelji iz djetinjstva, Luka i Dea. Kao poseban poklon, gosti su dobili bocu medice ili višnjevače na kojoj je pisalo 'ovako je sve počelo'. Novopečeni mladenci su počastili uzvanike i prvim plesom – tangom. Otplesali su ga uz pjesmu 'Roxanne', poznatu kao dio soundtracka iz filma 'Moulin Rouge', a ples su već neko vrijeme uvježbavali.

Ne čudi što je par svadbu odlučio organizirati baš na Silvestrovo jer nekoliko posljednjih godina upravo su oni radili neke od najboljih zagrebačkih dočeka Nove godine za prijatelje i kolege i o tim tulumima se dugo pričalo.

Nataša je kasnije javno progovorila kako ju je razočarao prijatelj koji je prodao fotografije s vjenčanja, a o samom tulumu je rekla: 'Bilo je kao da praviš super tulum i želiš ovu haljinu, glazbu, goste… Nije daleko od prošlog dočeka Nove godine koji smo Joško i ja organizirali. U braku se osjećam odraslije i ozbiljnije. Oboje smo dobili novu dimenziju, iako se još nisam naviknula Joška zvati mužem.'

Ipak, ubrzo je progovorila o najboljem frajeru na svijetu. 'Moj muž, naravno, jer je visok, zgodan, pametan, duhovit, nježan, odgovoran, romantičan, pažljiv, vrijedan. Ako još nešto dodam, nećete mi vjerovati.'

Joško i Nataša uspjeli su prebroditi sve brodolome s obzirom da su bili pod velikom medijskom pažnjom, posebno zbog činjenice da je on zbog nje napustio obitelj, no čini se kako su si ipak bili suđeni. Njihovu bračnu sreću zasigurno je upotpunilo i dobro međusobno slaganje i s Joškovom djecom, pa osim što ih se katkad može vidjeti kako svi zajedno odlaze na klizanje, Nataša je svojedobno izjavila kako im djeca dom učine toplijim, a Joško je rekao: 'Kad djeca dođu, i Nataša i ja im boravak kod nas nastojimo učiniti zabavnim. Svi se dobro slažemo, što je najvažnije.' Iako o svojoj supruzi ne govori često u medijima, kada se za to odluči, uvijek je u superlativima. 'Iza svakog mog uspjeha stoji i Nataša. Neprestano se iznenađujemo, što dosta govori i o nama. Tako funkcioniramo.'