OSVOJITE 1.000 KUNA

Pravila nagradne igre 'Aktiviraj e-račun'

11.03.2014 u 14:38

Bionic
Reading

U ponedjeljak 3. ožujka, točno u podne, kreće nagradna igra Aktiviraj e-račun u kojoj svaki korisnik koji aktivira e-račun ima priliku osvojiti 1.000 kuna na potrošačkoj kartici. U nastavku pročitajte pravila igre

Temeljem članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09) i članka 6. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10), Hrvatski Telekom d.d., 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560, MB: 1414887 (u daljnjem u tekstu: Priređivač) utvrđuje sljedeća:

Članak 1.

Priređivač organizira nagradnu igru  'Aktiviraj e-račun' (u daljnjem tekstu: Nagradna igra) u svrhu promidžbe svojih proizvoda i usluga te ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem u tekstu: Pravila) uređuje način i uvjete njezina provođenja.
Priređivač zadržava pravo da u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnoj igri. Samim sudjelovanjem u Nagradnoj igri sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila Nagradne igre, a koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.
Ova nagradna igra namijenjena je provođenju samo u Republici Hrvatskoj te će se tumačiti i ocjenjivati u skladu s hrvatskim pravom. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe koje ne ispunjavaju uvjete za sudjelovanje utvrđene ovim Pravilima te koje u trenutku sudjelovanja nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.
Ovim Pravilima osigurava se ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Članak 2.

Nagradna igra počinje u 12:00:00 po srednjoeuropskom vremenu (u daljnjem tekstu: SEV), dana 3. 3. 2014. godine te završava u 11:59:59 SEV, dana 31. prosinca 2014. (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradne igre). Priređivačevo računalo službena je naprava za mjerenje vremena tijekom trajanja Nagradne igre. Nagradna igra podijeljena je na deset nagradnih kola. Vrijeme trajanja pojedinog kola Nagradne igre navedeno je u tabeli:

Redni broj nagradnog kola    Vrijeme trajanja nagradnog kola (od - do)    Datum izvlačenja dobitnika
1    03. ožujka - 31. ožujka 2014.                                                         02. travnja 2014.
2    01. travnja - 30. travnja 2014.                                                        02. svibnja 2014.
3    01. svibnja - 31. svibnja 2014.                                                        02. lipnja 2014.
4    01. lipnja - 30. lipnja 2014.                                                             02. srpnja 2014.
5    01. srpnja - 31. srpnja 2014.                                                           01. kolovoza 2014.
6    01. kolovoza – 31. kolovoza 2014.                                                   02. rujna 2014.
7    01. rujna – 30. rujna 2014.                                                              02. listopada 2014.
8    01. listopada – 31. listopada 2014.                                                   03. studenog 2014.
9    01.studenog – 30. studenog 2014.                                                    02. prosinca 2014.
10    01.prosinca – 31. prosinca 2014.                                                     02. siječnja 2014.

Izvlačenje dobitnika nagrada nagradnog fonda održavat će se javnim izvlačenjem, sukladno podacima u tablici po završetku svakog pojedinog nagradnog kola u prostorima Priređivača. Ispravnost izvlačenja nadzirat će tročlana komisija.
Rezultati Nagradne igre bit će objavljeni na web-stranici Priređivača u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja.

Članak 3.

Sudionici Nagradne igre mogu biti osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:  
1. korisnici su usluga Priređivača;
2. punoljetne su fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i aktivirale su e-račun za minimalno jednu aktivnu uslugu Priređivača.

Uslugu e-račun je moguće aktivirati registracijom na web stranici moj.hrvatskitelekom.hr, pozivom Korisničkoj podršci ili KAM agentu ili na T-mobile prodajnim mjestima.
Radnici Priređivača mogu sudjelovati u Nagradnoj igri kao privatni korisnici usluga Hrvatskog telekoma.
Sudionici Nagradne igre suglasni su s time da se Priređivač u svrhu provedbe Nagradne igre može služiti sljedećim osobnim podacima unesenim prilikom aktivacije e-računa, na način i pod uvjetima kako je to određeno odredbama ovih Pravila: ime, prezime, telefonski broj, OIB. 
Korisnički brojevi računa Sudionika automatski ulaze u bazu za izvlačenje nagrada (Baza sudionika).

Članak 4.

Na kraju Vremena trajanja pojedinog kruga Nagradne igre, svi sudionici koji su do kraja trajanja nagradnog kruga aktivirali e-račun za neku od usluga Priređivača ući će u bazu podataka sudionika za izvlačenje nagrada iz predviđenog nagradnog fonda. 

Članak 5.

Sve nagrade dodjeljuju se javnim izvlačenjem u prostorijama Priređivača na adresi Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb.
Nagrade ove Nagradne igre su potrošačke kartice Zagrebačke Banke u vrijednosti od 1.000 kuna (s obračunatim PDV-om).
Dobitnici nagrada bit će izvučeni za svako kolo Nagradne igre sukladno tabeli iz članka 2. ovih Pravila, slijedećim redoslijedom:
1.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
2.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
3.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
4.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
5.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
6.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
7.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
8.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
9.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici
10.    nagrada – 1.000 kuna na potrošačkoj kartici

Sudionik ima pravo na samo jednu nagradu tijekom cijele Nagradne igre.
Neće se dodijeliti veći broj nagrada od ovdje navedenog.
Ukupna vrijednost svih nagrada koje se dodjeljuju iznosi 100.000,00 kn (s obračunatim PDV-om). Nagrade nisu prenosive na treće osobe. Ako se nagrada zbog bilo kojeg razloga ne može dodijeliti dobitniku nagrade, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti.
Dobitnik nagrade može koristiti karticu sukladno Općim uvjetima izdavateljica kartice.

Članak 6.

Dobitnici će biti obaviješteni telefonom najkasnije 3 (tri) dana od dana objave rezultata pojedinog nagradnog kruga o osvajanju nagrade.
Priređivač će po izvlačenju korisničkog broja računa iz Baze sudionika kontaktirati vlasnika tog korisničkog računa u svrhu obavještavanja Sudionika o dobitku, i dobivanja privole za obradu njegovih/njezinih osobnih podataka u svrhu daljnje provedbe Igre, a osobito preuzimanja i realizacije nagrade. Dobitnik telefonskim putem daje pristanak na preuzimanje nagrade, privolu za slanje nužnih podataka (ime, prezime, OIB) Banci u svrhu preuzimanja dobivene nagrade, te privolu za objavu njegovih/njezinih podataka na internetskoj stranici priređivača te uporabu u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, bez obveze davanja ikakve naknade za to.
Potvrda o osvajanju nagrade bit će poslana pisanim putem na adresu koju je Sudionik dostavio prilikom kontakta iz prethodnog stavka, a najkasnije 5 (pet) dana od dana telefonske obavijesti korisniku.
Preuzimanje nagrade obavit će se po dogovoru između Priređivača i Dobitnika nagrade, a najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.
Sudionik je prilikom preuzimanja nagrade dužan potpisati dostavnicu i Potvrdu o primitku nagrade.
Preuzimanjem nagrade i potpisom dostavnice i Potvrde o primitku nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.
Ako nagrada ne bude preuzeta u definiranom roku, postupit će se prema Zakonu o igrama na sreću i Pravilniku o priređivanju nagradnih igara.
Priređivač nije odgovoran za eventualne promjene poštanske adrese sudionika.
U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradne igre, nagrada mu neće biti dodijeljena.
U slučaju da se u Nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnoj igri sudjelovalo sudionika.

Članak 7.

Priređivač neće odgovarati ni za kakvu štetu koja bi mogla nastupiti u provođenju ove Nagradne igre, osim za štetu koja bi mogla nastupiti uslijed namjere ili krajnje nepažnje. Prekide ili nedostupnost u radu mreža, servera, pružatelja internetskih usluga (ISP), internetske stranice, telefonskih ili drugih veza, za dostupnost ili greške u komunikaciji ili kvarove računala, telefona ili kabelskog prijenosa ili linija ili tehničke greške, niti za kvarove računalnog hardvera ili softvera ili telefona, za tehničke greške ili poteškoće ili druge greške bilo koje vrste, kako ljudske, tako i mehaničke, elektroničke ili mrežne, niti za netočan prihvat bilo kojeg podatka vezanog za Nagradnu igru ili neuspješan prihvat ili gubitak takvog podatka.
Priređivač neće odgovarati za bilo kakve netočne podatke, prouzročene bilo od strane korisnika internetske stranice, bilo od strane opreme ili nastale uslijed programiranja povezanog s ili korištenog tijekom ove Nagradne igre; te ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu grešku, propust, prekid, brisanje, kvar ili kašnjenje u radu ili prijenosu, kvar komunikacijskih linija, krađu ili uništenje ili neovlašten pristup internetskoj stranici, neovlaštene izmjene ili hakiranje internetske stranice. Priređivač zadržava pravo, prema svojoj slobodnoj ocjeni, diskvalificirati bilo koji e-račun/osobu za koju se utvrdi da je neovlašteno utjecala na ili je remetila odvijanje Nagradne igre ili je postupala s namjerom prijetnje, pogrde ili maltretiranja drugih osoba ili je na bilo koji drugi način ometala odvijanje Nagradne igre. Priređivač neće odgovarati za štetu nastalu računalu sudionika ili bilo koje druge osobe, a koja šteta je povezana s ili je nastala uslijed sudjelovanja u Nagradnoj igri ili preuzimanja ili kopiranja sadržaja s internetske stranice ili uporabe internetske stranice.
Ako, zbog bilo kojeg razloga, a prema slobodnoj ocjeni Priređivača, ne bude moguće odvijanje Nagradne igre prema planu, zbog zaraze računalnim virusom, računalnog crva, buga, neovlaštenog mijenjanja, hakiranja, neovlaštene intervencije, prijevare, tehničke greške ili drugog uzroka koji, prema slobodnoj ocjeni Priređivača, uzrokuje greške ili utječe na provođenje, sigurnost, pravednost, poštenje ili uredno vođenje ove Nagradne igre, Priređivač zadržava pravo, prema svojoj slobodnoj ocjeni, otkazati, prekinuti, ili staviti u stanje mirovanja Nagradnu igru.

Članak 8.

Priređivač će obrađivati osobne podatke sudionika koji su mu dani i/ili su mu postali dostupni u vrijeme trajanja Nagradne igre, isključivo u svezi s provođenjem Nagradne igre i sudjelovanjem u istoj,a osobito preuzimanja i realizacije nagrade, a u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka .

Članak 9.

U slučaju da je bilo koja odredba sadržana u ovim Pravilima ništetna ili to naknadno postane, to neće imati utjecaja na valjanost ostalih odredbi ovih Pravila. Za sve sporove nastale iz ili u svezi s istima bit će isključivo nadležan Općinski građanski sud u Zagrebu.

Članak 10.

Priređivač nagradne igre je Hrvatski telekom d. d., sa sjedištem na adresi Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ove Nagradne igre upućuju se Priređivaču. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima.

Članak 11.

Priređivač u korist Hrvatskog crvenog križa uplaćuje 5% ukupne vrijednosti fonda Igre.
Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka Igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Igre, Pravila će biti objavljena sukladno odredbama   ovih Pravila.

Pravila igre su odobrena 18. veljače 2014. od strane Ministarstva i to pod sljedećom klasom i UR brojem:
KLASA: UO/I-460-02/14-01/102
URBROJ: 513-07-21-01/14-3