tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+1
Pula
+6
Rijeka
-
Zadar
+3
Split
+8
Dubrovnik
+6

OBOŽAVATELJI SRETNI

Turska ljepotica odgodila svadbu

Bivša misica i zvijezda serije 'Dila' Hatice morala je odgoditi svadbu zbog obaveza na snimanju, što ju je slomilo

Datum objave:
21.2.2014 7:23

Zadnja izmjena:
21.2.2014 9:58

Vezane teme

Hatice Şendil traži novi datum jer neće moći dobiti slobodne dane. Zvijezda 'Dile' je ovaj mjesec trebala završiti snimanje jedne od najgledanijih turskih serija, ali producenti su zbog velikog interesa publike odlučili dodati nove epizode u scenarij.

'Tužna je jer sve mora raditi iz početka. Ne zna kad će biti slobodna, pa ne može odrediti novi datum vjenčanja. Zaručnik je također glumac i teško im je uskladiti obveze', kažu prijatelji za turske medije. Glumica se u Buraka Sagyaşara zaljubila 2010. na setu serije 'Karadaglar'.
316867,310549,216364 ,313808

Veza im je nekoliko puta bila u krizi zbog razdvojenosti. Par je prošlo ljeto bio na romantičnom putovanju u Dubrovniku koje je, kažu, vratilo strast u njihovu vezu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr