LIJEPE I USPJEŠNE

One su naše najuspješnije misice

05.02.2014 u 09:26

Bionic
Reading

Prošli su, nažalost, dani kada su naše misice blistale na svjetskom izboru. Novim djevojkama jedva nekolicina zna ime, a neke starije misice ostvarile su zavidne karijere

Branka Bebić (danas Krstulović) preuzela je krunu Miss Hrvatske 1994. od prekrasne Fani Čapalije. Imala je samo 19 godina. Na izboru u Sun Cityju vratila se s titulom najljepše Europljanke. Danas je majka trojice sinova. Završila je ekonomski fakultet i radi u marketingu Blitz-Cinestar grupe.

Branka nam je nedavno priznala da je uz sinove upoznala i svoj skriveni talent.

'Zbog sinova sam zaigrala i nogomet. Moja je pozicija na golu', otkrila nam je lijepa Branka.

Branka Krstulović predala je krunu Anici Martinović (danas Kovač), a ona je misica koja je napravila najbolji plasman na svjetskom izboru osvojivši lentu prve pratilje. U braku s nogometašem Robertom Kovačem ima troje djece. Neko vrijeme Anica se bavila manekenstvom te imala svoju marketinšku agenciju, a danas sa suprugom vodi restoran u Sesvetama. Lijepa Anica već godinama je vjerna kratkoj frizuri.

'Non-stop mi frizeri govore da pustim kosu, a ja nikako da ih poslušam. Valjda ću je jednog dana pustiti, a stvarno mi se ne da. Ta frizura mi je jako jednostavna i praktična', rekla nam je Anica.

Martina Novosel (danas Todorić) postala je misica 1997., sa samo 18 godina. Samozatajna ljepotica pratila je prijateljicu koja se prijavila, no na nagovor je i sama ispunila prijavu. Martina je mama Eme, Ivice i Lucije, a daleko se najmanje od svojih kolegica pojavljuje na društvenim događanjima i u medijima.