NENO BELAN:

'Imao sam više uspona, ali i više padova'

04.02.2014 u 14:49

Bionic
Reading

Jedan od najizvođenijih i najpopularnijih domaćih kantautora u proteklih desetak godina, Neno Belan, opet je potvrdio svoj zvjezdani status

Zbog iznimno velikog interesa za ulaznice za Unplugged Valentinovo u Lisinskom, Neno Belan & Fiumens Mediteran Orchestra održat će još jedan koncert. Nakon što je prvi nastup 6. veljače rasprodan daleko prije koncerta dodan je još jedan koncert koji će se održati u ponedjeljak, 10. veljače, a 8. veljače u istom sastavu će svirati u Varaždinu.

Prestižni koncertni prostor Vatroslav Lisinski ispunjavaju samo najveće zvijezde te je ovim uspjehom Neno Belan još jednom potvrdio svoj zvjezdani status.

'Imam malu tremu, ali ona će nestati kad krenemo svirati', rekao nam je u intervjuu Neno Belan, koji je ponosan na to što on i Fiumensi spadaju u bendove koji sviraju čak 300 dana u godini, a za njegove pjesme kažu da su lijek za mozak i melem za dušu.

'Naravno da mi gode ti komplimenti. To mi je poticaj da radim i dalje, da se trudim i da budem dostojan svog imena i prezimena', rekao nam je Neno koji ove godine slavi 30 godine karijere.

'Ničija karijera nije pravocrtna. Moja karijera je imala više uspona i više padova u životu. Nadam se da sam sad dostigao neki status i da sam sad tu negdje, da me ne mogu maknuti s moje pozicije', rekao je Neno Belan koji je imao prilike svirati i s Johnnyjem Štulićem.

Više poslušajte u intervjuu: